Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

Beşiktaş transfer haberleri! 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

31.07.2017 - 09:55 | Son Güncellenme:

İspanya hazırlık kampında son hazırlık maçına dün akşam çıkan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Şenel Güneş'in talimatı ile acil olarak takıma bir forvet ve bir stoper kazandırılmasını isteyen Güneş'in açıklamalarının ardından Beşiktaş harekete geçti. İşte 31 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş bugün ve yarın İspanya'da forvet transferi için Negredo ile masaya oturacak. Forvet transferini en kısa sürede tamamlamak isteyen Beşiktaş'ta takıma skorer bir forvetin yanı sıra Pepe'ye partner olabilecek bir stoper arayışı da sürüyor. İşte 31 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Beşiktaş, Lens ile anlaştı

Beşiktaş, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Jeremain Lens ile anlaştı

BeIN Sports'un haberine göre Beşiktaş, Jeremain Lens ile her konuda anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldızın kulübü Sunderland ile yapılan görüşmelerde ise henüz orta nokta bulunamadığı belirtildi.

Hollandalı yıldız geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymişti.

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

JEREMAIN LENS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 24 Kasım 1987 (29 yaşında)

DOĞDUĞU İL: Amsterdam / Hollanda

BOYU: 1,78 m

UYRUĞU: Hollanda

MEVKİ: Sağ kanat

AYAK: Sağ ayak

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 11 milyon €

2016-2017 SEZONU İSTATİSTİKLERİ: 36 maç 5 gol, 17 asist

OYNADIĞI TAKIMLAR: Nijmegen, Alkmaar, PSV, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe

Yeniden Mauricio.

Haberin Devamı

Lazio’ya yakın haber siteleri, daha önce de gündemde olan Brezilyalı stoper için tarafların anlaşmaya vardığını yazdı.

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

Stoper için takviye çalışması yapan Beşiktaş'ta Atınç'ın da sakatlanmasıyla ucuz yollu ekstra bir savunmacı daha gerekirken, konuyla ilgili ilk iddia İtalya'dan geldi. Beşiktaş'ın daha önce de gündeminde olan Lazio'lu Mauricio'nun yeni sezonda siyah-beyazlı formayı giyeceği öne sürüldü. Lazio'ya yakın haber siteleri, İtalyan kulübü ile Kara Kartal'ın görüşmelerde aşama kaydettiğini ve imzaların yakın zamanda atılacağını ifade etti. Piyasa değeri 1.5 milyon euro olan 28 yaşındaki Brezilyalı stoperin transferinin 1 milyon euro'ya biteceği detayına yer verilirken, 1.85'likfutbolcu için Rusya'dan da bir teklif olduğu belirtildi. Mauricio geçen sezonu S. Moskova'da kiralık geçirmişti. (Fotomaç)

Beşiktaş'tan Cenk Tosun kararı; 20 milyon euro...

Cenk Tosun'a Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan talip var. Yönetim Cenk'in fiyatını 20 milyon euro olarak belirledi.

Beşiktaş Cenk Tosun için stratejiyi belirledi. Bu sezon takımın başarısında büyük pay sahibi olan ve gol krallığına koşan Cenk Tosun bir anda Avrupa'nın gözdesi oldu.

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

Birçok dev kulüp sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Cenk Tosun'la Almanya'dan Leverkusen, Leipzig, İngiltere'den West Ham, Tottenham, İtalya'dan Roma, İspanya'dan ise Valencia'nın ciddi biçimde ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Cenk'in Devler Ligi'nde Benfica'ya attığı jeneriklere geçecek güzel gole hayran kalan bu kulüpler Cenk Tosun için sıraya girdi.

RAKAM SATMAMIZA DEĞMELİ

Bu sezon şampiyonluğa odaklanan Beşiktaş Yönetimi'nin kendi aralarında yaptıkları toplantıda Cenk Tosun'u 20 milyon eurodan aşağı satmamayı kararlaştırdıkları ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, "Cenk bize gelecek sezon da lazım. Ancak onu ille de satmamız gerekecekse rakamı 20 milyon euro olarak belirleyelim. Cenk'i isteyen bu parayı verir. Aksi halde bizde kalmasından mutluluk duyarız" şeklinde görüş birliğine vardığı gelen bilgiler arasında. (Takvim)

Chris Wood mu?

Başkan Orman’ın “Listemizde fazla bilinmeyen bir forvet adayı var” dediği ismin Leeds’li oyuncu olduğu bildirildi.

Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamala görüştükleri forvetlerin basında yer aldığını; ancak adı geçmeyen bazı isimlerle de görüşmelerin sürdüğünü söylemişti. Kulislerde bu isimlerin kim olduğu konuşulurken, adaylardan birinin Leeds United'lı forvet oyuncusu Chris Wood olduğu kaydedildi. 2015-16 sezonu başında geldiği Championship ekibinde geçen yıl 48 karşılaşmada 30 gol atıp, 4 de asist yapan 25 yaşındaki forveti bir süredir izleyen Beşiktaş scout kurulunun, hem başkana hem de Şenol Güneş'e gönderdiği raporların son derece olumlu olduğu, Güneş'in de Wood'a 'okey' vermesi sonrası görüşmelerin gizliden devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

SEBEP NEGREDO!

Fikret Orman'ın bir başka istedikleri isim Negredo'ya Leeds'in talip olması sonrası Wood transferini kesin olarak bitirmek için girişimleri hızlandırdığı da gelen haberler arasında.

TAM BİR MERKEZ FORVET

1.91'LİK boyuyla hava toplarında oldukça etkili olan Wood, tam Şenol Güneş'in aradığı tarzda bir santrfor. Yaşının da genç olması Wood'u Beşiktaş için daha cazip hale getiriyor. Yeni Zelandalı forvetin piyasa değeri 6 milyon euro civarında. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta son gözde Paletta

Stoper arayışlarına hız veren Beşiktaş, Milan’ın 31 yaşındaki tecrübeli oyuncusunu da listesine dahil etti.

İtalyan kulübüne kiralama teklifiyle gitmeye hazırlanan siyah-beyazlı yönetim, yılda 1 milyon Euro kazanan yıldız futbolcuyu da 2 milyon Euro'nun biraz üstünde bir rakama ikna etmeyi planlıyor.

Beşiktaş transfer haberleri 31 Temmuz transferde öne çıkan başlıklar

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Gabriel Paletta oldu. İtalyan devi Milan'ın tecrübeli savunma oyuncusunu kiralamak isteyen siyah-beyazlıların, teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki Paletta'nın yılda 1 milyon Euro gibi düşük bir rakam kazanmasını koz olarak kullanmayı planlayan yönetimin, oyuncuya 2 milyon Euro'nun biraz üstünde bir öneri yapacağı gelen bilgiler arasında.

5 KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Piyasa değeri 5 milyon Euro olan Gabriel Paletta, geçen sezon Milan formasıyla 31 maça çıkarken 2 gol ve 1 asistle oynadı. Agresif futboluyla bilinen tecrübeli oyuncu sezonu 6 sarı, 5 de kırmızı kartla tamamladı. (Sabah)