Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Beşiktaş transfer haberleri! 5 Temmuz transfer gelişmeleri

05.07.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transferde ilk bombayı Pepe ile patlattı. Dünya basınında geniş yer tutan Pepe transferi sonrasında gözler Beşiktaş'a çevrildi. Aboubakar transferine bir türlü netlik kazanamayan Kara Kartal forvet transferi konusunda da alternatif isimleri takibini sürdürüyor. İşte Beşiktaş transfer haberleri ve tüm detayları...

Beşiktaş transfer haberleri 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Beşiktaş transferde ilk bombayı Pepe ile patlattı. Transferde sıcak saatler yaşayan Kara Kartal stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Real Madrid'de 10 yıllık kariyerini bitirip Beşiktaş'ı tercih eden Pepe büyük heyecan yarattı. Peki Beşiktaş'ın transfer gündeminde hangi isimler yer alıyor?

Haberin Devamı

Jose Sosa transferinde sıcak saatler! İşte Beşiktaş'ın cevabı...

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de dönmesine sıcak baktığı Arjantinli oyuncu için şimdilik adım atmama kararı alan siyah-beyazlı yönetim, yıllık 2.5 milyon euro isteyen Talisca’nın durumuna göre karar verecek.

Menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a haber gönderen ve tekrar siyah-beyazlı formayı giymek istediğini açık açık söyleyen Jose Sosa’ya, yönetimden “bekle” komutu” geldi.

Beşiktaş transfer haberleri 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de dönmesine sıcak baktığı Arjantinli oyuncu için şimdilik adım atmama kararı alan siyah - beyazlı yönetim, Talisca’nın durumuna göre karar verecek.

Brezilyalı oyuncunun zam istemesi nedeniyle menajeriyle pazarlığa oturan Beşiktaşlı yöneticiler, Talisca’yı ikna edememesi durumunda Sosa’yı geri alacak. 2.5 milyon euro isteyen Talisca’ya 2 milyon euro öneren ve bu rakamın üzerine çıkmayı düşünmeyen siyah-beyazlılar, bu görüşmelerde sorun çıkması durumunda Sosa alternatifini devreye sokacak.

Haberin Devamı

Taviz vermiyor

Talisca’nın da 2.5 milyon euroda taviz vermediği, bu ücretin ödenmemesi halinde kendisine gelen teklifleri değerlendireceğini açık açık dile getirdiği öğrenildi. Takım içindeki ücret adaletini de göz önünde bulunduran yönetimin ise dikkatli davranmaya çalıştığı bildirildi.

Beşiktaş’a geri dönmek isteyen Sosa’ya kötü haber geldi.(Skorer)

Bony kapışması!.

Forvet arayışı içinde olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, Manchester City'nin gözden çıkardığı Wilfried Bony'yi gündemine aldı. Ancak oyuncunun 20 milyon Euro'yu bulan maliyeti nedeniyle iki ekip de kiralama yöntemiyle transferi bitirmek istiyor.

Beşiktaş transfer haberleri 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Kadrosunu forvet transferiyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, Manchester City'de şans bulamayan Wilfried Bony'yi gündemine aldı. İki takım da bu futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ancak transferi çıkmaza sokavak 2 önemli konu var. Birincisi Manchester City'nin bu futbolcuyu satmak istemesi. Diğeri ise Bony'nin Manchester City'de ya da başka bir Premier Lig ekibinde oynayıp kendisini göstermek istemesi.

Haberin Devamı

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

2 sezon önce Swansea'den 32 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan ancak bekleneni veremediği için geçen sezon Stoke City'ye kiralık olarak verilen Bony'nin bonservisi el yakıyor. Bu futbolcudan para kazanmak isteyen İngiliz ekibi, Fildişi Sahilli oşuncu içen 20 milyon Euro istiyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe ise oyuncuyu kiralamak istiyor. (İHA)

Abou! Çinliler çıldırdı.

Beşiktaş’ın renklerine katmak istediği Vincent Aboubakar için Çin kulübü Jiangsu, Porto’ya 21 milyon euro’luk bir teklif yaptı.

Beşiktaş transfer haberleri 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Siyah-beyazlılar da Aboubakar operasyonuna bir engel de Çin'den geldi.. Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetime "Yeni sezonda onu mutlaka kadromda görmek istiyorum" dediği Kamerunlu forvet için Çin kulübü Jiangsu'nun 'uçuk' bir rakam teklif ettiği iddia edildi. Beşiktaş yönetimi, Aboubakar'ı son dakikaya kadar beklemeyi kararlaştırırken; Kadrosunda Alex Teixeira ve Ramires gibi milyon euro'luk yıldızları barındırmasına rağmen Çin Ligi'nin dibine demir atan Jiangsu'nun, Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar için Porto'ya 21 milyon euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Daha önce "Çin'e gitmeyeceğim" diyen Aboubakar'a teklif edilen rakamın ise 9.2 milyon euro olduğu iddia edildi. Porto'nun teklifi kabul ettiği, Aboubakar'ın ise Talisca gibi Çin'e gitmeyi reddedip etmeyeceği merak konusu oldu. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Talisca’ya ekstra zam yok

Talisca zam istiyor, Beşiktaş direniyor.

Benfica'da kazandığı 1.5 milyon euro'ya oynayan Talisca için yönetim farklı bir yol izleme kararı aldı. Beşiktaş ligi şampiyon tamamlar, Devler Ligi'nde yarı final ya da Avrupa Ligi'nde final oynarsa Talisca da 10 gol ve 10 asistin üzerine çıkarsa; maaşı bonuslarla 3 milyon euro'yu bulacak. (Fotomaç)

Beşiktaş transfer haberleri 5 Temmuz transfer gelişmeleri

Yazarlar