Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

23.01.2013 - 10:24 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Lisandro Lopez harekatı

Utaka Kartal'a çok yakın

Lisandro Lopez harekatı

Beşiktaş, transferde rotasını Lisandro Lopez'e çevirdi. Daha önce Lyon Başkanı Jean Michel Aulas ile Jimmy Briand konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş; oyuncunun gelmek istememesi yüzünden bu transferden vazgeçmişti. Siyah-beyazlıların bu kez de Lyon'un bir başka forvet oyuncusu Lisandro Lopez için "kiralık" teklifi yaptığı, fakat Aulas'ın Arjantinli futbolcuyu "satmak" istediği bildirildi.

Utaka Kartal'a çok yakın

Uzun bir süredir santrfor arayışlarını sürdüren, Nene ve Jimmy Briand girişimlerinden sonuç alamayan Beşiktaş'ta Hugo Almeida'nın sakatlığının ardından santrafor arayışlarına hız verildi. Siyah-beyazlı yönetimin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü son Fransa şampiyonu Montpellier takımında forma giyen John Utaka için temaslarını hızlandırdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın olumlu rapor verdiği 31 yaşındaki Nijeryalı golcü Utaka'nın kulübü ile olan problemlerini çözmesi halinde siyah-beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bu sezon Montpellier forması ile 16 karşılaşmada 4 gol atıp 5 asist yapan yıldız futbolcu, Ocak ayının başında Fransız kulübünden ayrılacağını açıklamıştı.