Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

28.01.2013 - 08:55 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Zarate'nin menajerinden ilginç yorum

Haberin Devamı

Hassan Yebda sürprizi

Musa: İzin verirlerse giderim

Zarate'nin menajeri, Beşiktaş ile Genoa'nın görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu. Genoa Başkanı Preziosi ile görüşen menajer, "Zarate'nin 1.5 yıllık daha sözleşmesi var. Kulübün, Zarate için adı geçen takımlarla (Beşiktaş) anlaşması, onların sorunu" dedi.

ALEXE KORKTU!

Beşiktaş'ın transferi konusunda her anlamda anlaştığı fakat son anda vazgeçen Alexe için inanılmaz bir iddia geldi. D.Bükreş Başkanı Dumitru, "Alexe, Beşiktaş'ta diğer büyük yıldızlarla baş edemeyeceğini düşündüğü için kaldı, bu delilik. Görünen o ki bir yıl daha Dinamo'da" diye konuştu.

Hassan Yebda sürprizi

Beşiktaş'ın ismi Avrupa medyasında geniş yer buluyor. Granada Hoy gazetesine transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Granada Başkanı Enrique Pina, Hassan Yebda için Beşiktaş'tan ve bir Arap takımından transfer teklifi aldıklarını açıkladı. Cezayir asıllı oyuncuyu bu iki takıma da şu an için vermediklerini ama iki ekibin de Yebda konusunda çok ısrarcı olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Musa: İzin verirlerse giderim

MP Antalyaspor'un genç yıldızı Musa Nizam, haber1903'e açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a gidebileceğini dile getiren Musa, "Beşiktaşlı yöneticiler, menajerim ile görüşmüşler. Kulübüm eğer devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a gitmeme izin verirse, Beşiktaş'a giderim. Ancak eğer sezon sonuna kadar izin verilmezse, sezon sonu serbest kalıyorum ve teklifleri değerlendireceğim" ifadesini kullandı.

Yazarlar