Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

30.01.2013 - 10:49 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Tiago ısrarı!

Haberin Devamı

Batuhan nereye gidiyor?


Batuhan nereye gidiyor?

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın gözden çıkardığı Batuhan Karadeniz'in yeni takımı belli oldu.

Beşiktaş’ın sezon başında Eskişehirspor’dan 1 yıllığına kiraladığı Batuhan Karadeniz ile yollar ayrılıyor. Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda sözleşmesi bugün fesh edilecek olan genç golcü, Es-Es’e geri dönecek.

Tiago ısrarı!

Ara transferde Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen ve Dentinho’yu alan Beşiktaş, Tiago Mendes’i de kadrosuna katmak için büyük çaba sarfediyor.

İspanyol basının önde gelen spor gazetesi AS’ın da bu gelişmeyi ilk kez duyuran AMK’yı kaynak gösterdiği transferler ilgili gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Samet Aybaba’nın çok istediği Portekizli yıldız konusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı yönetimin girişimlerini yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Aybaba’nın Benfica, Chelsea, Lyon, Juventus gibi kulüplerde de top koşturan 31 yaşındaki futbolcunun tecrübesinden faydalanmayı planladığı kaydedildi. Bu sezon takımda beklediği kadar forma şansı bulamayan Tiago’nun da direkt olarak oynayacağı bir takımı istediği ve Kara Kartal’ın teklifini de sıcak baktığı belirtildi.

SIMEONE BIRAKMIYOR

Ancak Beşiktaş’ın önünde bu transferde önemli bir engel çıktı. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Diego Simeone’nin her ne kadar genelde 11’de oynatmasa bile Tiago’nun gidişine onay vermediği ifade edildi. Arjantinli çalıştırıcının, yedek de olsa Portekizli yıldızı takımın önemli bir parçası olarak gördüğü ve kalması için ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Ama İspanyol ekibinin yönetiminin, Tiago’nun sezon sonunda bitecek kontratını yenilemediği için başarılı orta saha oyuncusunun ayrılmak istediği öne sürüldü.