Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

30.05.2013 - 09:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Özen’in gündemi Franco

Leandro atağı

Özen’in gündemi Franco

Beşiktaş ile sözleşme imzalar imzalamaz kendisini Güney Amerika’ya atan Futbol Direktörü Önder Özen, Kolombiya’da bir kaç futbolcuyu mercek altına aldı.

Özen hafta sonunda oynanan maçları takip ederken Pedro Franco isimli futbolcuyu daha dikkatli izlediği ortaya çıktı.

Kolombiya’nın Millonarios takımında oynayan 22 yaşındaki genç stoper için yönetime olumlu raporlar veren İzleme Komitesi’nin önerilerini dikkate alan Özen, bu oyuncu hakkında da bilgi topladı. Başkan Fikret Orman’ın belirlediği 15 milyon euroluk bonservis bütçesinden aslan payını böylesine gençler için harcamak isteyen yönetim, yeni hocanın onay vermesi halinde Franco’yu Avrupa’nın büyük kulüplerinin elinden kapmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Takımının gözdesi

Çok genç yaşta Millonarios takımının kaptanlığına getirilen ve oyun kurabilme özelliği ön plana çıkabilen 1.83 boyundaki stoperin önündeki tek engelin ise Millonarios Yönetimi’nin olduğu öğrenildi. Oyuncusunu Avrupa’ya göndermek istemeyen Kolombiya kulübünün, cazip bir bonservis bedeli karşılığında satışına onay verebileceği ortaya çıktı.

Leandro atağı
Sao Paulo'da Zico ve Edu ile buluşan sportif direktör Önder Özen, Palmeiras'ın genç forvetine talip oldu. Aralık ayında sözleşmesi bitecek olan Leandro için 3 milyon dolar bonservis ödenecek
Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sportif direktörlük görevine getirildikten sonra harekete geçen Önder Özen, Güney Amerika seferinde birçok oyuncu ile bir araya geliyor. İlk olarak Kolombiya'nın başkenti Bogota'da Millonarios'ta forma giyen Fredy Montero ve menajeri ile buluşan fakat ortaya çıkan 4 milyon dolarlık rakam üzerine çark eden Önder Özen, rotasını Brezilya'ya çevirdi. Özen; Sao Paulo'da F.Bahçe'nin eski oyuncusu Edu'nun yanı sıra eski teknik direktörü Arthur Zico ile bir araya geldi.
PALMEİRAS RAKAMI ARTIRMAK İSTİYOR
Burada yapılan görüşmede sportif direktör Özen, her iki eski dostundan da Leandro'yla ilgili olumlu şeyler duyunca rotasını bir anda 1993 doğumlu genç yıldıza çevirdi. Aralık ayında sözleşmesi bitecek futbolcu için Palmeiras'tan randevu isteyen Önder Özen'in aklında 3 milyon dolar civarında bir rakam olduğu öğrenildi. Palmeiras'ın alt kümede olması siyah-beyazlıları heyecanlandırırken, Palmeiras'ın ise genç oyuncu için daha yüksek bir rakam talep edeceği vurgulandı. Leandro için başkan Orman'ın da olumlu görüş bildirdiği belirtildi.
EDU, MOLEDO'YU ÖNERDİ
Sportif Direktör Önder Özen, önceki gün Bogota'dan Sao Paulo'ya geçti. Özen, burada F.Bahçe'nin eski oyuncularından Edu ile bir araya geldi. Sao Paulo'ya dönen 35 yaşındaki Lucio'nun durumu hakkında bilgi alan Özen, daha sonra menajerler tarafından kendisine önerilen Alex Silva hakkında araştırma yaptı. Edu, vatandaşı için müzmin sakat yorumunda bulunurken, Özen'e Moledo'yu önerdi. Daha önce F.Bahçe'nin de gündemine gelen Moledo için Özen'in, İnternacional'le görüşmek için randevulaştığı bildirildi.