Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

31.05.2013 - 10:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Roberto Hilbert imzaya yakın

Sinan geliyor!

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Jorge Jesus iddiası

Portekiz basını, Benfica’yı çalıştıran Jorge Jesus’un, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olacağını ileri sürdü.

Jesus’un, siyah-beyazlı kulüpten ciddi bir teklif aldığını ileri süren gazeteler, deneyimli teknik adamın, İstanbul’a gelmeyi kabul ettiğini yazdı. Benfica’yı sezonun sonuna kadar başarıdan başarıya koşturmasına rağmen lig, Avrupa Ligi ve kupada finalde yıkılan Jesus’un, Portekiz’den ayrılmak istediği ifade edildi.

Sinan geliyor!

Standard Liege ile sözleşmesi sona eren milli kaleci önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. Tecrübeli file bekçisinin 4 yıllık imza atması bekleniyor.

Yeni sezonda kalesini yerli bir file bekçisine emanet etmeyi hedefleyen Beşiktaş, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sinan Bolat'ı İstanbul'a davet etti. 2009'dan bu yana Standard Liege'in kalesini koruyan milli file bekçisinin önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelerek kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı ileri sürüldü. Bir ara rotasına Tolga Zengin'e çeviren Kartal'ın, başarılı file bekçisinin Trabzonspor'da kalma ihtimalinin güçlenmesi üzerine Sinan transferine hız verdiği dile getirildi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIMIMIZ'DA DA GÖREV YAPIYOR
Beşiktaş, geçen sezon da uzun süre gündemde tuttuğu Sinan Bolat'ın sözleşmesinin sürmesi nedeniyle McGregor'a ile anlaşmıştı. Bekleneni veremeyen İskoç file bekçisi ile yollarını ayıran siyah-beyazlıların bu kez eldivenleri Sinan'a teslim etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 25 yaşındaki 1.90'lık kaleci, 5 kez da A Milli Takımımızın formasını sırtına geçirdi.

Roberto Hilbert imzaya yakın

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Roberto Hilbert için temaslar sürüyor.

İlk görüşmede anlaşma sağlanamamasına karşın Alman oyuncunun menaceri Ahmet Bulut, Siyah-Beyazlı kulüple mukavele imzalamaya çok yakın olduklarını belirtti. Şu anda Amerika’da tatilde olan Hilbert’in, menaceri aracılığıyla yönetime takımda kalmak istediğini söylemesi üzerine, yönetim de Ahmet Bulut’a teklifini iletmişti. Yönetimin 1.2 milyon Euro önerdiği, Hilbert’in ise bu rakamın fazlasını istediği öğrenildi. Ancak arada fazla uçurum olmadığını söyleyen Bulut, “Bir şekilde anlaşırız. Hilbert, Beşiktaş’ta olmaktan dolayı mutlu. Fiyat konusunda orta yol bulunur. Çok büyük bir fark yok. Hilbert devam edecek” ifadelerini kullandı. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar görüşeceği ve bu transferi çözüme kavuşturacağı belirtildi.