Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

23.06.2013 - 10:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Schaaf’tan haber var!

Sponspor bombası Ronaldinho!

Kardec sürprizi

Cenk Tosun gün sayıyor

Schaaf’tan haber var!

Kara Kartallar bir yandan Marcelo Bielsa’yla görüşürken, diğer yandan da B planını hazır tutuyor. Beşiktaş Yönetimi, Semih Usta aracılığıyla dün Thomas Schaaf’a son teklifini sundu. İki gündür aralıksız süren toplantılar sonucunda siyah-beyazlı kulübün projelerinden etkilenen Schaaf’ın olumlu yönde karar aldığı kaydedildi. 41 yıllık Werder Bremen defterini kapatan Alman teknik adamın da, siyah-beyazlılara “Evet” yanıtını verdiği kaydedildi. UEFA’nın pazartesi günü vereceği karara göre hareket edecek olan Beşiktaşlı idareciler, Schaaf’ı kamuoyuna açıklamayı planlıyor. Mesut Özil, Mehmet Ekici gibi Türk yıldızların parlamasında başrolü oynayan Thomas Schaaf’ın genç gurbetçilerin transferinde de önemli rol oynaması planlanıyor.

Haberin Devamı

Sponspor bombası Ronaldinho!

Feda senesini geride bırakmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde büyük bir transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Fikret Orman’ın çabaları sonucunda Vodafone ile sponsorluk anlaşması yapan siyah-beyazlılar, hedefteki isim Ronaldinho’yu da bu şekilde renklerine bağlamayı amaçlıyor. Dev transfer için görüşmeler de son noktaya ulaştı. İşte Ronaldinho transferinin ayrıntıları… Vodafone, Ronaldinho’nun yaklaşık 15 milyon euroluk bedelinin 10 milyon eurosunu karşılamaya hazır.

NIKE DE HAZIR

Sponspor firma bu rakamın karşılığında Brezilyalı yıldızı reklamlarında oynatmayı planlıyor ve Ronaldinho’nun Türkiye’deki reklam yüzü olması amaçlanıyor. Sambacı’nın geri kalan 5 milyon euroluk bedelinin ise kişisel sponsoru Nike ve Beşiktaş kulübü arasında paylaşılacağı konuşuluyor. Tecrübeli futbolcunun Türkiye’ye gelme konusunda sorun yaratmadığı kaydedildi. Beşiktaş Yönetimi, bu transferi yeni teknik direktörün onayı sonrasında bitirmeyi düşünüyor.

Kardec sürprizi

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Almeida ve Pektemek'in sakatlıkları nedeniyle gol yollarında sorun yaşayan siyahbeyazlılar, kadrosunu genç bir forvetle güçlendirmek için düğmeye bastı. Bu konuda hummalı bir çalışma içerisinde olan sportif direktör Önder Özen'in listesindeki isimlerden birinin de Alan Kardec olduğu ortaya çıktı. Özen, Benfica'nın 24 yaşındaki Brezilyalı golcüsü için Portekiz ekibiyle temasa geçti.

SANTOS'TA SUSKUNDU

Haberin Devamı

2011'de Santos'a kiralanan Kardec, bekleneni veremedi. Ardından Benfica'ya dönen sambacı, geçen sezon 4 maçta 3 gol attı. Portekiz ekibinde istediği formu yakalayamayan ancak Brezilya Genç Milli Takımı'ndayken geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen golcü oyuncu için siyah-beyazlıların, satın alma opsiyonuyla kiralama formülünü teklif ettiği ortaya çıktı. Beşiktaş yönetimi geçen sezon Kardec'i almak için uğraşmıştı.

DEFANSIN SOLUNA SAFARİ

Bu arada sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Fabirico için yaptığı teklife olumsuz yanıt alınca rotasını bu kez de Anderlecth'te forma giyen İran asıllı İsveçli oyuncu Behrang Safari'ye çevirdi. Anderlecht Online'ın iddiasına göre Safari için Beşiktaş, West Brom ile kapışmış durumda. Basel'in de takibinde olan 28 yaşındaki oyuncu, son iki sezonda Anderlecht formasıyla 69 resmi karşılaşmada görev yaptı. Behrang Safari, 31 kez de İsveç milli takım formasını giydi.

Haberin Devamı

Cenk Tosun gün sayıyor

YABANCI kontenjanın 6'ya düşmesiyle birlikte yerli oyuncu piyasası hareketlenirken, Beşiktaş da Cenk Tosun için harekete geçmişti. Profesyonelliğe adım atana kadar siyah-beyazlı renklere gönül veren Cenk Tosun’un, gönlünün Beşiktaş’tan yana olduğu ortaya çıktı. İngiltere’nin Queens Park Rangers takımından gelen teklifi geri çeviren gurbetçi futbolcunun, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş ile sorun yaşamadan imza atacağı kaydedildi.

ÇEŞME’DE TATİLDE

GAZİANTEPSPOR bu futbolcu için 4 milyon euroda ısrarcı olsa da, Beşiktaş’ın kapıyı 3 milyon eurodan açtığı ve pazarlıkların kıran kırana devam ettiği bildirildi. Çeşme’de tatil yapan Cenk, anlaşma sağlandığı takdirde hemen İstanbul’a gelecek ve kendisini Beşiktaş’a bağlayan imzayı atacak.