Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

21.07.2013 - 10:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Tolga’da sona doğru

Emre Can atağı

Ronaldinho 24'ünü bekliyor

Tolga’da sona doğru

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çabaladığı Tolga Zengin'de geri sayım başladı.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman önceki gece Trabzon’da sefere çıktı. Tarihiyle ünlü Zigana ilçesinde yakınlarını ziyaret eden ve iftar yemeğine katılan Orman daha sonra Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya geldi. Yönetici Ahmet Kavalcı’nın eşlik ettiği Orman özel işleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yüz yüze görüşemedi. Buna rağmen Fikret Orman, bordo-mavili iki yönetici ile Tolga Zengin için masaya oturdu. Gece saat 01.00’e kadar süren pazarlıklarda 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli üzerinden büyük oranda anlaşma sağlandı. Trabzon parayı nakit isterken siyah-beyazlı kulüp ise en kötü ihtimal 2 taksitte ödemenin peşinde. Ödeme planında yarın anlaşma sağlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Emre Can atağı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic G.Saray'ın hocası Fatih Terim'in de kadrosunda görmek istediği B.Münih'in 19 yaşındaki oyuncusunun alınmasını istedi
Siyah-beyazlıların, transfer listesine yeni bir isim daha eklendi. Bir süredir Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla alınmasını istediği Bayern Münih'in yıldızı Emre Can için, Beşiktaş da girişimlere başladı. Sportif direktör Önder Özen özellikle pek çok yabancı ismi Slaven Bilic'in önüne koydu ve hocadan sürpriz bir istek geldi.
KİRALAMAK İSTİYORLAR
Ön liberoya takviye isteyen Bilic, Thiago ve Götze'nin transferleriyle Bayern'de forma şansı ortadan kalkan 19 yaşındaki Emre Can'ın kiralık da olsa takıma katılmasının mümkün olup olmayacağını sordu. Bunun üzerine Özen, Bayern'le temas kurdu. Bayern'in yeni teknik patronu Pep Guardiola'nın Emre Can'ın kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.
Ronaldinho 24'ünü bekliyor
Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho ile önemli mesafe kat eden Beşiktaş, transfere resmiyet kazandırmak için oyuncunun kulübü Atletico Mineiro ile 24 Temmuz'da yapacağı Libertadores Kupası Finali'ni bekleyişe geçti
UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkı için 30 Ağustos'ta CAS'ın vereceği son kararı bekleyen Beşiktaş, her ihtimali göz önünde bulundurarak yıldız transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sansasyonel ve ses getirecek bir isimle kadrosunu takviye ederek hem prestij yakalamak hem de taraftarlarının gönlünü kazanmak isteyen Beşiktaş'ta listenin ilk sırasında yer alan isimse Siyah-Beyazlılar'ın bir süredir peşinde olduğu dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız oyuncu Ronaldinho... Beşiktaş'ın, Brezilyalı yıldızla önemli mesefe kat ettiği ancak oyuncunun kulübü Atletico Mineiro ile 24 Temmuz'da çıkacağı Libertadores Kupası Finali ikinci maçını bekledikleri öğrenildi. Ronaldinho'nun Libertadores Kupası'nı da kazanarak Brezilya kariyerine son vermek istediği ifade edildi. Ronaldinho'nun kulübü Mineiro, finalde Paraguay ekibi Olimpia'yla yaptığı ilk maçı 2-0 kaybetti.
YILLIK MALİYETİ 10 MİLYON EURO
Ronaldinho'nun Beşiktaş'a yıllık maliyetinin ise 10 milyon Euro'yu bulacağı ifade edildi. Siyah-Beyazlılar'ın bu ücreti dünyaca ünlü iletişim devi Vodafone'un sponsorluğuyla karşılayacağı belirtildi. Avrupa'dan pek çok teklif alan Ronaldinho için Beşiktaş'ın bir adım önde olduğu belirtildi.

Yazarlar