Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

04.08.2013 - 11:24 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Sol çizgiye Buttner

Emre Can’a baba onayı

İnkar etmedi!

Sol çizgiye Buttner

“Sol kanada mutlaka takviye yapmalıyız” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic’e, Manchester United’ın genç yıldızı Buttner’in önerildiği ortaya çıktı.


Eurosport’ta yer alan haberde, siyah-beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Slaven Bilic’e, Manchester United forması giyen Buttner’in önerildiği belirtildi. Kırmızı Şeytanlar’ın yeni hocası David Moyes’in kadroda düşünmediği Buttner’in, menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılara teklif edildiği kaydedildi. Kiralama yöntemini tercih etmeye hazırlanan Beşiktaş cephesinin de bu transfere olumlu yaklaştığı gelen haberler arasında…

Emre Can’a baba onayı

Hatta Başkan Fikret Orman, Bodrum’da 19 yaşındaki orta sahanın babasıyla yaptığı görüşmede, Emre Can’ı kiralamak için el sıkıştı bile.

Önceki gün Bayern Münih’ten, Bayer Leverkusen’e transfer olup 4 yıllık sözleşme imzalayan Emre Can’ın başka bir takıma kiralanması gündeme gelirse ilk tercih Beşiktaş olacak.

Haberin Devamı

İnkar etmedi!

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Kevin Prince Boateng, siyah-beyazlılardan gelen teklif konusunda yorum yapmaktan kaçındı. Milan'da forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile bir röportaj yapan Akouete'nin sorduğu bir soru kafaların bir anda karışmasına neden oldu. Akouete, Boateng'e, "Beşiktaş ve bazı Bundesliga takımlarından teklif aldığını duyuyoruz. Transfer haberleri için ne diyeceksin?" diye sordu. Boateng'in cevabı ise, "Ben bu tür spekülasyonlara asla girmem. İki yıl daha Milan'la sözleşmem var. Cazip opsiyonlar var ancak ama ben hâlâ Milan'lıyım" oldu.