Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

08.08.2013 - 09:54 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Holebas sürprizi

Büttner için oyalama taktiği!

Almeida ile köşe kapmaca!

‘Bu paraya Cardozo bile alınır’

Holebas sürprizi

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, bu sezon takıma 10'uncu yeni ismi katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların Olympiakos'un Alman asıllı Yunan sol beki Jose Holebas için girişimlere başladığı belirtildi. Yunanistan'da yayın yapan Gavros gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Olympiakos'a ilk olarak Holebas'ı kiralamak için teklifte bulundu ancak Yunan ekibi bu öneriyi reddetti ve bonservis bedeli olarak 2 milyon euro istedi. Hırvat teknik direktör Slaven Bilic'ten onay alan Beşiktaşlı yöneticilerinin de Jose Holebas'ın transferi için Olympiakos yönetimi ile görüşmelere başladığı ve önümüzdeki hafta içerisinde bu transferi sonuçlandıracağı bildirildi.

Haberin Devamı

104 MAÇTA 8 GOL ATTI, 17 ASİST YAPTI
2010 yılında 1860 Münih'ten transfer edilen Jose Holebas, Olympiakos formasıyla üç sezon boyunca çıktığı 104 maçta 8 gol atarken, 17 de asist yaptı. Holebas'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Olympiakos; Malaga'nın 30 yaşındaki Portekizli sol kanat oyuncusu Eliseu'yu almak için girişimlere başladı bile. Bu arada Yunan Sport 24, Olympiakos'un da istediği Malaga'nın sol bekte de oynayabilen kanat oyuncusu Eliseu'ya Beşiktaş kulübünün de talip olduğunu yazdı. Gazete, Beşiktaş'ın Eliseu'yu kiralamak için siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Bernd Schuster'den
yardım istediği iddia etti.

Büttner için oyalama taktiği!

Siyah-beyazlılar, transfer listesindeki isimlerden biri olan Alexander Büttner için oyalama taktiği uyguluyor. Ahmet Çebi'nin bizzat üstlendiği 24 yaşındaki oyuncunun transferi belirsizliğini koruyor.

Almeida ile köşe kapmaca!

Golcü futbolcunun 5 milyon Euro'yu geçen maliyetinden kurtulmak isteyen Kartal'ın Mendes'le görüşme girişimleri sonuçsuz kaldı. Portekizli menajer telefona bile çıkmıyor.

Almeida'yı başka kulübe satarak ya da sözleşmesini uzatarak sezon sonunda Mendes'in yönettiği fona 2.8 milyon Euro ödemekten kurtulmak isteyen Beşiktaş'ın şu ana kadar yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Bunun nedeni ise sezon sonunda hem Almeida'nın bedavaya tüm pazarlama hakkına sahip olmayı, hem de Beşiktaş'tan gelecek olan 2.8 milyon Euro'yu düşünen Mendes'in yöneticilerle köşe kapmaca oynaması. Siyah-beyazlıların görüşme taleplerini yanıtsız bırakan Mendes'in telefonlara bile çıkmadığı öğrenildi. Sezon sonu futbolcuya ödenecek rakamla birlikte kasasından 5 milyon Euro'nun üzerinde para çıkacak Beşiktaş yönetimi ise bir an önce Mendes'le temasa geçmenin yollarını arıyor.

Haberin Devamı

‘Bu paraya Cardozo bile alınır’

Transfer döneminde hemen hemen bütün mevkilere futbolcu alan Beşiktaş Yönetimi’nde, forvet hattı yetersiz görülüyo

Özellikle Fenerbahçe’nin Emenike’yi de kadrosuna katmasının ardından, Beşiktaş’ın forvet hattında çok güç kaybettiği yönünde fikir birliğine varan siyah-beyazlılar, bayram sonrası bu görüşlerini Başkan Fikret Orman’a iletecek.


Golcü isteyen yöneticilerin, ilk yönetim toplantısında masaya yumruğunu vuracakları belirtildi. Hugo Almeida’nın isteksiz oluşuna daha fazla katlanamayacaklarını da bu toplantıda gündeme getirecek olan siyah - beyazlı idareciler, “Ronaldinho’ya verilecek parayla Fenerbahçe’nin alamadığı Cardozo alınır. Sponsorluk görüşmeleri yapan yöneticiler, bunu Cardozo kalitesinde bir golcü transferinde kullansınlar takıma daha büyük iyilik yapmış olurlar” diyerek transfer politikasını eleştirdiler.

Yazarlar