Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

10.08.2013 - 10:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Manu neden imzalamıyor?

Elderson resti

Hugo, yönetimi kızdırdı

Manu neden imzalamıyor?

Portekizli yıldız kendisine önerilen yeni sözleşme teklifini 3. kez reddedip “Ocakta görüşelim” dedi. Bu tarihi çok geç bulan siyah-beyazlı yönetim ise yakın markajı sürdürüyor.

Mayıs ayı sonundaki Rihanna konseri için geldiği İstanbul’da başkan Fikret Orman ile görüşen ve imza atacağı sözünü veren Manuel Fernandes yine yan çizdi. Portekizli yıldız yapılan 3. kontrat yenileme görüşmelerinde de imza atmayı reddetti. Fernandes, “Önümüzde uzun bir yıl var. Bu konuyu ocak ayında yeniden görüşürüz” diyerek Beşiktaş Yönetimi’ni yine hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Beşiktaş cephesi bu tarihi beklemeyi mantıklı bulmuyor. Çünkü Fernandes’in sözleşmesinin bitimine aylar kala Avrupa transfer piyasası için oldukça cazip bir hedef haline geleceğini biliyor.

‘FEDAKARLIK’ MESAJI

Haberin Devamı

Portekizli yıldızın kontratı sürerken gelen cömert transfer tekliflerini geri çeviren siyah-beyazlı yönetim ocaktan sonra Fernandes’i tutmanın çok daha zorlaşacağının da bilincinde. Bu yüzden Beşiktaş Yönetimi yapılacaklar listesinin en başına Manu ile yeniden anlaşmayı koydu. Yöneticiler, “Beşiktaş camiası senin için maddi manevi büyük fedakarlıklar yaptı. Yeni sezonda kaptan olacaksın. Taraftarın da senden önemli bir beklentisi var. Sözünü tut, şu imzayı bir an önce atalım” ifadeleriyle Fernandes’i yeniden masaya çekmeye çalışıyorlar. Yönetim, ocak ayını beklemeden önümüzdeki günlerde Fernandes ile yeniden bir görüşme yapacak.

Elderson resti

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Jose Holebas için Yunan temsilcisi Olympiakos'un, "Bonservis ücreti 2 milyon euro'yu peşin istiyoruz" talebi siyah- beyazlıları kızdırdı. Beşiktaş yönetimi, her konuda anlaşmaya varılmasına rağmen Yunanistan ekibinin bonservis parasını peşin istemesi üzerine Olympiakos'a "Elderson" resti çekti.

BİZDEN HABER BEKLİYOR

Siyah-beyazlılar, "Sizinle böyle konuşmadık. Şartlarımızı kabul etmiyorsanız Holebas'tan vazgeçer, Braga'da forma giyen ve bizden haber bekleyen Elderson'u alırız" ifadesini kullandılar. Bu arada Elderson, Braga'nın kendisini kiralık göndermemesi üzerine bu kararı protesto ederek idmanlara çıkmıyor. Braga kulübü, Elderson için 2.5 milyon euro isterken; Beşiktaş ise 25 yaşındaki oyucuyu kiralık olarak renklerine bağlamayı planlıyor. Nijerya basınında yer alan haberlere göre, siyah- beyazlıların takibinde bulunan Elderson, Braga'lı yöneticiler ile bir araya geldi ve bu transfer döneminde 'kesin olarak' ayrılmak istediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Hugo, yönetimi kızdırdı

Portekizli yıldız Almeida, siyah-beyazlı yönetimi adeta çileden çıkartıyor. Yönetimin "Sözleşmeni uzatalım" önerisine prensipte evet diyen ancak "Hadi, gel imza at" denildiğinde ise bu çağrıya kayıtsız kalan Portekizli forvet, "Uzatmak istemiyorsan, kendine takım bak" teklifine ise yanıt bile vermiyor. Beşiktaş yönetimi, Almeida'yı satarak hem bedava gitmesine engel olmak, hem de 'FON'a 2.5 milyon euro ödemekten kurtulmak istiyor.