Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

18.08.2013 - 10:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Büttner olmazsa Holebas

Roni için ABD'den rakip var

Büttner olmazsa Holebas

Beşiktaş’ta transfer bitmez” sözü, bu sezon başında yaşanarak görüldü! Kara Kartallar neredeyse her bölgeye takviye yaparak, lige iddialı bir şekilde girmenin hesaplarını yapıyor. Savunmanın solunda sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, Olympiakos’un başarılı futbolcusu Jose Holebas ile Manchester United’ın genç yıldızı Büttner’i gündemine almıştı.


İSMAİL Köybaşı’nın sahalara geri dönecek olmasını gözönünde bulunduran siyah-beyazlılar, önceliği Büttner’e vermiş durumda. Bu futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Kara Kartallar, Manchester United’dan haber bekliyor. Beşiktaş’ın B planı da hazır. Siyah-beyazlılar, Olympiakos’un kiralamaya yanaşmadığı Holebas’la her konuda anlaştı. Yunan ekibi de 2 milyon Euro karşılığında imzaların atılması konusunda onay verdi. Eğer Büttner transferinde bir sorun yaşanırsa, Beşiktaş ‘tamam’ diyecek ve Holebas artık Beşiktaşlı olacak.

Haberin Devamı

Roni için ABD'den rakip var

Brezilya'nın Sao Paulo Eyaleti'nin gazetesi Folha, Ronaldinho'nun yeni yılla birlikte ABD'nin yolunu tutacağını yazdı. Gazete, ABD'de adı bile belli olmayan ama futbola çok büyük bir yatırım yapmayı düşünen bir şirketin 'sıfırdan' yaratacağı takıma Ronaldinho'yu transfer ederek projenin temelini atacağını iddia etti.

Yazarlar