Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

28.08.2013 - 09:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Leverkusen Almeida'ya talip

Transferde son aday Wakaso!


Fernandes hoca oluyor

Haberin Devamı

Leverkusen Almeida'ya talip

Alman 11 Freunde dergisi, Bayer Leverkusen'in Almeida'yı istediğini ileri sürdü. Teklifin detaylarının yer almadığı haberde Alman ekibinin Portekizli yıldız ile temasa geçtiği dile getirildi. Siyah-beyazlıların ise tecrübeli forvete karşılık Ömer Toprak'ı talep edeceği belirtildi.

Transferde son aday Wakaso!

Transfer çalışmaları süren Beşiktaş, Espanyol'un Ganalı yıldızı Wakaso'yu da takibine aldı... İspanyol Marca gazetesi, 23 yaşındaki Wakaso için Meksika'dan bazı kulüplerin yanı sıra Kartal'ın da devrede olduğunu yazdı. Sol kanatta oynayan yıldız oyuncu, sol bekte de görev yapıyor.

Fernandes hoca oluyor

Portekizli yıldızın yanı sıra Tolga Zengin ve İbrahim Toraman, haftanın belirli günleri altyapıdaki oyunculara futbol dersleri verecek. Üç isim, gençlere mevkilerinin inceliklerini anlatırken, onlara kulüp sevgisini aşılayacak ve rol modeli olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlı kulüpte yeni uygulamalarından birisine daha imza atıyor. Önümüzdeki hafta startı verilecek bu uygulamayla birlikte Fernandes, İbrahim Toraman ve kaleci Tolga Zengin alt yapıdaki oyunculara ders verecek. Üç futbolcu, gençlere hem mevkilerinin inceliklerini anlatarak bilgi birikimlerini aktaracak hem de onlara rol modeli olacak.

Sambade de katılıyor

Kalecilerden başlayacak olan altyapı derslerine Tolga Zengin ile birlikte kaleci antrenörü Jose Sambade de katılacak. Özel dersler sayesinde Beşiktaş'ın geleceği olan gençlerin kulüp sevgileri pekiştirilecek ve A takıma altyapıdan oyuncu kazandırma hedefi doğrultusunda sivrilen isimler belirlenecek.

Farklı bir deneyim

Programa sıcak bakan Fernandes, İbrahim Toraman Ve Tolga Zengin, "Seve seve gençlere antrenörlük yaparız. Bu hem bizim hem de genç oyuncular için farklı ve güzel bir deneyim olacak" dediler. Altapıda oynayan gençleri ise yıldızlarla buluşmanın heyecanı sardı.

Kartal onunla güzel

Fernandes, Beşiktaş'ta toplam 19 gol attı. Siyah-beyazlı ekip, Portekizli oyuncunun fileleri havalandırdığı 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik alırken mağlubiyet yüzü görmedi.