Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

31.08.2013 - 11:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Büttner bitti

Pektemek’e 5 milyon euro

Almeida’ya Ruslar’dan 2.5 milyonluk teklif

Büttner bitti

Hollanda medyası, ManU ile Beşiktaş'ın yıldız oyuncu konusunda el sıkıştığını ileri sürdü

Beşiktaş'ın, uzun süredir temasta olduğu Alexander Büttner konusunda Manchester United ile anlaştığı iddia edildi. Hollanda'nın Voetbal İnternational dergisi, İngiliz ekibinde şans bulmakta zorlanan yıldız oyuncunun transferi konusunda son aşamaya gelindiğini ileri sürdü. Hollandalı futbolcunun menajerine dayandırılan haberde, "Büttner ile anlaşan Beşiktaş, ManU ile de el sıkışmak üzere. Büttner, siyah-beyazlı formaya yakın" ifadesi kullanıldı. Ancak, 24 yaşındaki sol bek ile anlaşılmasına rağmen Avrupa Ligi'ne gidilmeyeceği için Türkiye'ye gelişi yatabilir. Keza başkan Fikret Orman daha önce bu yönde bir açıklamada bulunmuştu.

Haberin Devamı

Pektemek’e 5 milyon euro

Galatasaray eğer Burak Yılmaz’ı satarsa B planı hazır: Mustafa Pektemek...

Sarı-kırmızılılar Lazio ve Fiorentina’dan gelen teklifler sonrasında Burak Yılmaz’ın gitmesi ihtimaline karşı önlemini almış ve projesini hazırlamıştı. G.Saray eğer ‘Kral’a iyi bir teklif gelir ve transfer olursa yerine siyah-beyazlıların milli santrforu Mustafa Pektemek’i getirmek için kolları sıvayacak. Hatta sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer için ayırdığı bütçe de 5 milyon Euro...

2011-12’de 4.5 milyon Euro’ya G.Birliği’nden Beşiktaş’a gelen Mustafa ilk sezonunda 44 maçta 9 gol atarken geçtiğimiz yıl ise sakatlıkla boğustu. 25 yaşındaki bu nedenle sadece 9 maçta oynayabildi ve 2 kez ağları sarsabildi.

Almeida’ya Ruslar’dan 2.5 milyonluk teklif

Almeida'ya Rusya’dan talip çıktı. Bir Rus ekibi golcü için 2.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkarırken, siyah-beyazlılar ise 3.5 milyon Euro’da diretiryor.

BU transferin gerçekleşmesi durumunda hem Almeida’ya ödenecek yıllık 2.5 milyon Euro’dan kurtulacak olan Beşiktaş hem de bonservis parasını veren fona 2 milyon Euro ve faizini ödemiş olacak. Ancak G.Saray’ın da Mustafa’yla ilgilendiğini hesaba katarsak, elde sadece Eneramo kalacak.