Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

06.09.2013 - 12:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Ronaldinho Ocak'ta Kartal

Beşiktaş'tan 2. Lig'e gitti!

Frei kapışması

Ronaldinho Ocak'ta Kartal

Başkan Fikret Orman, taraftarı coşturacak transferler yapmak istediklerini belirtip "Ama bunlar şartlar oluşursa gerçekleşir. Kulübü, Ronaldinho'yu devre arasına kadar bırakmama kararı aldı. O gün şartlar oluşursa tekrar konuşuruz" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyahbeyazlı futbol takımı ile ilgili gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Orman, transferleri kulübün menfaatine göre yaptıklarını belirterek, "Yönetim kurulumuzun birinci hedefi, futbolun yönetiminden çok finansmanıdır. Öncelikle sorumluluğumuz, futbol takımının maaşlarını ödeyebilmektir. Avrupa'ya bu sezon da gidemeyeceğiz. Bu bize 10 milyon euro'luk bir kayba sebep oldu. Popülariteden uzak, mantık çerçevesinde ilerleyeceğiz ve bu doğrultuda gideceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

DEMİRÖREN TEYİT ETTİ
Fikret Orman, transferde gelecek sezon uygulanacak olan 5+0+3 yabancı kuralını düşünerek hareket ettiklerini söyledi. Orman, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü ve bu kararın kesinlikle uygulamaya konulacağının teyidini aldığını ifade ederek, "Sol beke yapacağımız transferin kiralık olmasının sebeplerinden birisi de gelecek sezon uygulanacak 5+0+3 kuralı. Stratejimiz buna göre. Biz bunun için çalışırken başka bir kulüp kararı değiştirmeye çalışırsa buna izin vermeyiz" dedi.

TAKIM OLMAK ÖNEMLi
Taraftara dünya yıldızları getirme gibi bir söz vermek istemediklerini vurgulayan başkan Orman, "Beşiktaş, dünya yıldızıyla taraftarı mutlu etmek için önceden belli transferler yaptı ve bunun sonuçları da ortada. Önemli olan Beşiktaş'ın takım olarak hareket etmesi. Takım şu anda taraftara umut veriyor. Taraftarımızı memnun edecek, coşturacak transferler yapmak istiyoruz ama bunlar şartlar olursa gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

FERNANDES KALACAK
Sezon başında Brezilyalı yıldız Ronaldinho için girişimde bulunduklarını hatırlatan Orman, "Kulübü, Ronaldinho'yu devre arasına kadar bırakmama kararı aldı. O gün şartlar oluşursa yine konuşuruz. Bu, taraftarımıza verilmiş bir umut değildir. Biz mantık içinde hareket edeceğiz" diye görüş bildirdi. Başkan, Fernandes konusunda da, "Bana ayrılmak istemediğini söyledi. Karşılıklı fedakarlıkla anlaşma ortamı bulacağımızı düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

G.SARAY'I GEÇTİ
Beşiktaş'ta üst üste gelen sponsorluk anlaşmaları kulübün piyasa değerini de yükseltti. 15 günde 158 milyon dolarlık sponsonsorluk anlaşmasına imza atan siyah-beyazlılar, 367.2 milyon TL piyasa değerine ulaşarak tarihinde ilk defa G.Saray'ı geride bıraktı. Vodafone, 145 milyon dolar'la başı çekti. Başkan Orman, voleybol ve hentbol şubesi için de görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.

RİZE MAÇI PAŞA'DA
Orman, Süper Lig'in 8. haftasından itibaren iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacaklarını yineledi. Buna göre 5. haftada Galatasaray ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaştıktan sonra üst üste iki hafta Antalyaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarına gidecek olan Kartal, 8. haftada Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa'da karşılaşacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan 2. Lig'e gitti!

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Dardanelspor, transferin son gününde Beşiktaş A-2 Takımı'nın 1.96'lık stoperi Atınç Nukan'ı 1 yıllığına kiraladı.

Küçükçekmecespor alt yapısından yetişip 13 yaşında Başiktaş'a transfer olan Atınç Nukan, geçen sezon 2 lig 1 kupa maçında A takım formasını giydi. Farklı yaş gruplarında pek çok kez milli olan Atınç'ın pazar günü Aydınspor 1923'le oynanacak sezonun ilk maçında 18 kişilik kadroda yer alacağı bildirildi.

Frei kapışması

Beşiktaş'ın Kerim Frei transferinde Bursa ile kapıştığı ortaya çıktı. Beşiktaş, İngiliz ekibi Fulham'la 3 milyon euro'luk sözleşme fesih bedeli dahil her konuda anlaşmaya varmışken, Bursaspor son dakikada devreye girdi. Yeşil-beyazlılar, Kerim'e daha iyi teklif verince işler karıştı. Cristoph Daum ve Bursaspor yönetiminin bu transferi bitirmek için önemli bir rakamı gözden çıkarması, Frei'nin kafasının karışmasına neden oldu. Kerim'in Londra'daki menajeri Martin Wiesner'in bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

BAŞKAN ORMAN: FREİ TAMAM
Ancak Beşiktaş yönetimi de Frei'den vazgeçmiş değil. Fulham ile 3 milyon euro bonservis ve her 25 maça 250 bin euro bonus karşılığında anlaşan siyah-beyazlılar, 19 yaşındaki futbolcu ile bugün bir kez daha görüşecek ve fiyatı yükseltecek. Beşiktaş'ın son anda da olsa Frei'yi ikna ederek hemen sağlık kontrolden geçirip imza attırmaya kararlı olduğu vurgulanıyor. Başkan Orman da "Frei ile anlaştık ama daha transfer bitmedi" dedi.