Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

15.01.2014 - 09:32 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Batalla geliyor

Sambacı sürprizi

Robinho beklemede

Favori Lescott

Batalla geliyor

Haberin Devamı

Daha önce Batalla'yı isteyen Al Wasl, Culio ile anlaşınca Beşiktaş'ın şansı yükseldi

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Pablo Batalla, adım adım siyah-beyazlı kulübe doğru ilerliyor. Kara Kartal, Bursaspor'dan ayrılan ve geri dönmeyi reddeden Pablo Batalla için girişimlerini hızlandırma kararı aldı. Beşiktaş yönetimi, Bursaspor'un talep ettiği 4 milyon euro'luk bonservis bedelini indirmek için uğraşırken; müjdeli haber Dubai'den geldi. Daha önce Batalla'yı isteyen Al Wasl kulübü, G.Saray'ın eski oyuncusu Culio ile anlaştığı için Batalla'dan vazgeçti. Batalla için şu anda Bursaspor'un önünde sadece Beşiktaş'ın teklifi duruyor.

Sambacı sürprizi

Kartal, Ronaldino'nun takımı A. Mineiro'nun 23 yaşındaki forveti Andre Felipe'nin peşinde

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetim, Almeida "Kalmak istiyorum" açıklamasını yapmasına rağmen forvet arayışlarını sürdürüyor. Ronaldinho transferinde Atletico MG'ye mağlup olan Beşiktaş'ın sürpriz bir hamle yaptığı ve Brezilya ekibinin Vasco da Gama'ya kiraladığı 23 yaşındaki forvet oyuncusu Andre Felipe için devreye girdiği iddia edildi. Brezilya'nın "O Povo" gazetesinin iddiasına göre Beşiktaş; Andre için Botafogo ve Flamengo ile mücadele halinde. Bu arada Hollanda basını, ısrarla Toivonen'in gelecek yıl siyah-beyazlı formayı giyeceğini iddia etti.

Robinho beklemede

Beşiktaş yönetimi, transferde belirlenen isimlerin bir an önce takıma kazandırılması kararını aldı. Başkan Fikret Orman, sadece stoper alınması konusunda Ahmet Nur Çebi'yle görüşürken, Ronaldinho konusunda ağzı yanan Çebi'nin ise "B Planı" Robinho konusunu beklemeye aldığı ve yaşanan gelişmeleri bizzat başkan ile paylaşacağı bildirildi.

Favori Lescott

Ahmet Kavalcı, stoper hedeflerini açıkladı: Lescott'ta ısrarcıyız, M. City'den gelecek haberi bekliyoruz. Fernandes ve Almeida ile görüşmelerimiz sürüyor. Şartlarımızı kabul edecek olurlarsa hemen imzalarız

Beşiktaş yönetimi, Sivok'un sakatlanması nedeniyle transferde birinci önceliğini stoper mevkiine çevirdi. Siyah-beyazlıların hedefindeki ilk ismin ise M. City'de forma giyen Lescott olduğu resmen açıklandı. Beşiktaş'ın tecrübeli yöneticisi Ahmet Kavalcı, Lescott'ta ısrarcı olduklarını söylerken transfer gelişmelerini değerlendirdi. Stoper mevkiine mutlaka bir oyuncunun alınacağını ve Lescott için M. City'nin tutumunun netleşmesini beklediklerini söyleyen Kavalcı, "İngilizlerden gelecek haberi bekliyoruz" dedi

Haberin Devamı

SON TEKLiFiMiZi YAPTIK

Ahmet Kavalcı, stoper konusunda ellerinde geniş bir liste olmasına rağmen önceliklerinin Lescott olduğunu ifade ederken; sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Fernandes ve Almeida ile ilgili de şu açıklamayı yaptı: "İkisinde de daha önce yaptığımız son görüşmemizdeki teklifimiz geçerli. Onlar da bize karşı teklif vermişlerdi. Şu anda değişen bir şey yok. Ama bizim sunduğumuz şartları kabul ederlerse de hemen yeni sözleşme imzalanabilir."

Yazarlar