Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

16.01.2014 - 08:59 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Robinho için Milan'la görüşülüyor

Haberin Devamı

Almanlardan Hunt iddiası

Son gözde Zaccardo

Robinho için Milan'la görüşülüyor

İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, 'yıldız' transferinden vazgeçmiyor. Çebi'nin Beşiktaş adına görüşme yetkisi verdiği İtalyan menajer Davide Sabatini, Milan'lı yöneticilerle bir araya gelerek Robinho'nun kiralanmasını isteyeceği ifade edildi. Sabatini, Milan'ın bir başka oyuncusu Zaccardo'nun da menajeri.

Almanlardan Hunt iddiası

Beşiktaş'ın, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Aaron Hunt'a teklif götürdüğü iddia edildi

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Aaron Hunt'a teklif götürdüğü iddia edildi. Sportbild dergisinde yer alan haberde, Çin Ligi'nden Beijing Guoan, Rusya'dan Dinomo Moskova, İngiltere'den Southhampton ile Beşiktaş kulüplerinin Hunt'ı transfer etmek istediği ileri sürüldü. Çin takımının Hunt'a 3 yıllık sözleşme için 10 milyon euro ücret vermeyi teklif etmesine rağmen oyuncunun bu transfere sıcak bakmadığı ifade edilirken, Hunt'ın Moskova ve özellikle Beşiktaş'ın tekliflerini ciddi alternatif olarak gördüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

EŞİNİN TÜRK OLMASI AVANTAJ

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde katılma şansı olan Beşiktaş'ın Hunt için çok cazip olduğu belirtilen haberde, Hunt'un eşi Semra'nın Türk olmasıyla Türkiye'de yaşamının da kolay olacağı ifade edildi. Haberde, Werder Bremen'in menajeri Thomas Eichin'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hunt'ın takımdan ayrılmasını istemediği ve ve oyuncunun aldığı ücrette kesinti yapmadan sözleşmeyi uzatmak istediği de vurgulandı. W. Bremen'de yıllık 2.6 milyon euro kazanan Hunt, Bundesliga'da 201 maçta 42 gol attı.

Son gözde Zaccardo

Sivok'un sakatlanması nedeniyle stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Lescott'un kulübü M. City'nin işi zorlaştırması nedeniyle rotayı Milan'lı Zaccardo'ya çevirdi

Beşiktaş yönetimi, ara transfer döneminde savunmasını güçlendirmek için dört koldan saldırıyor. Yabancı stoper transferini üzerine alan başkan Fikret Orman, bu hafta sonuna kadar transferi bitirmek için yoğun çaba harcıyor. Başkan Orman, yeni transferi İstanbul'daki çalışmalara yetiştirmeye çalışıyor. Siyah- beyazlı kulüp İngiliz stoper Joleon Lescott ismi üzerine odaklanmış durumdaydı.

Haberin Devamı

Bilic'in isteği farklı
Fakat İngiliz oyuncunun, kulübünün yaptığı baskı nedeniyle City'de kalmak istediğini söylemesinin ardından gözler Zaccardo'ya çevrildi. Bu arada Bilic'in istediği Rogulj ve Maloca'ya yönetim soğuk bakarken, menajerler tarafından önerilen Heitinga'ya Kasımpaşa'nın talip olması sıkıntı yarattı.