Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

21.01.2014 - 09:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Bırakın gideyim!

Beni tutamazlar
Rota İtalya
Almeida için dev iddia
Bırakın gideyim!
Lescott, Manchester City yönetimine resti çekti: West Ham maçında oynatılmazsam menajerim, Pellegrini ile masaya oturacak ve Beşiktaş'a gitmek istediğimi söyleyecek

Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için gün saydığı Joleon Lescott, kulübü Manshester City'ye resti çekti. Lescott, kulubü ile olan sorunların çözülmesi ve teknik direktörü Pellegrini'nin artık kesin bir karar vermesi için bugün oynanacak West Ham maçının geçmesini bekliyor. İngiliz oyuncu, siyah-beyazlılara; M.City'nin West Ham ile oynayacağı Lig Kupası maçı sonrası durumun netleşeceğini iletti. Cardiff maçında forma giymediğini hatırlatan İngiliz oyuncu, "West Ham maçında oynayıp oynamayacağım belli değil. Eğer forma giymezsem menajerim, Pellegrini ile görüşüp transferime onay vermesini isteyecek. Futbol oynamak ve Beşiktaş'a gitmek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Beni tutamazlar
Fernandes'in yaptığı bu açıklama, prensip anlaşmasına vardığı L. Moskova'ya gideceği şeklinde yorumlandı: Geçen sezon Türkiye Ligi'nin en iyi oyuncusuydum Bunu göz önüne alarak, profesyonelce düşünüyorum
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Manuel Fernandes, Portekiz basınına yaptığı açıklamada; sezon sonunda ayrılmayı düşündüğünü resmen dile getirdi. Yaklaşık 1.5 yıl aradan sonra ilk kez bu kadar net bir açıklamada bulunan Fernandes, Portekiz'de yayın yapan Diario De Noticias gazetesine bir röportaj verdi. Fernandes sözleşmesiyle ilgili olarak, "Ortada gerçek olan bir şey var ki; ben geçen sezon Türkiye Ligi'nin en iyi oyuncusu seçildim. Ben de bunu da göz önüne alarak profesyonelce düşünüyorum. Performansım ve her şey benim profesyonel olmamla ilgili" dedi. Fernandes'in bu yorumu; bugünden prensip anlaşmasına vardığı Lokomotif Moskova'ya gideceği şeklinde yorumlandı.
BATALLA ALINACAK
Fernandes'in yönetimin yaptığı yeni teklifi kabul etmemesi ve gitmek istediği yönündeki bu açıklama; siyah-beyazlı yetkilileri de harekete geçirdi. Yönetim; öncelikli olarak Portekizli futbolcuyla bu hafta içinde görüşerek son kararını soracak ve ona göre bir yol haritası belirleyecek. Eğer Manuel Fernandes gitmek istediğini açıkça söylerse; ikinci yarıda kadro dışı kalması bile gündeme gelecek. Bu durumda da siyah-beyazlıların; Bursaspor'dan ayrılan Batalla konusunda girişimlerini yeniden başlatacağı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, Arjantinli oyuncunun bonservisi için 4 milyon euro isteyen yeşilbeyazlılarla masaya oturacak ve bu rakamda indirim isteyerek; Pablo Batalla'yı renklerine bağlayacak.
Rota İtalya
Beşiktaş yönetimi, Lescott transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda rotasını İtalya'ya çevirecek. Menajer Aytekin Eraybakan'ın, İtalya'da forma giyen Gabriel Paletta'yı Beşiktaş'a teklif ettiği bildirildi. Arjantinli stoper için Eraybakan'ın, Ahmet Nur Çebi ile temas kurduğu belirtildi. Çebi'nin, Fikret Orman'ın önüne getirdiği Cristian Zaccardo ismi yaşı nedeniyle veto yerken; Çebi'nin 27 yaşındaki Paletta için başkanı ikna etmeye çalışacağı vurgulandı.
Almeida için dev iddia
Beşiktaş'la sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Portekizli yıldız Hugo Almeida'yla, İspanya La Liga ekibi Real Madrid'in ilgilendiği iddia edildi.
Siyah-Beyazlılar’la bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 14 mücadelede attığı 9 golle adından söz ettiren 29 yaşındaki futbolcu için Portekiz Milli Takımı’ndan takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’nun olumlu görüş bildirmesi üzerine harekete geçen Real Madrid’li yöneticilerin, oyuncuyu gündemlerine aldığı bildirildi. Eflatun-Beyazlılar’ın, haziran ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’na Portekiz Milli Takımı’yla katılmasına kesin gözüyle bakılan Almeida’nın, sezon sonunda serbest kalacak olmasından dolayı başarılı futbolcuyu hedefleri arasına aldığı kaydedildi.

Yazarlar