Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

29.01.2014 - 09:40 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş için banko Lescott

Büyük kapışma: Nakoulma, Jadson

İşte Lodeiro gerçekleri...

Beşiktaş, M. City'nin 31 yaşındaki stoperinden vazgeçmiyor. Yönetici Ahmet Kavalcı, "Lescott çok değerli bir oyuncu. Gerekirse son gün olan 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz" dedi

Ara transfer döneminde kadrosunu kaliteli bir stoper alarak güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, Joleon Lescott'tan vazgeçmiyor. Sezonun ilk yarısı bittiğinden bu yana M. City'de forma giyen 31 yaşındaki İngiliz oyuncuyu renklerine bağlamak için tüm şartlarını zorlayan Beşiktaş yönetimi, transferin son gününe kadar bu futbolcuyu bekleme kararı aldı. Tecrübeli yönetici Ahmet Kavalcı da Lescott için, "Çok değeli bir oyuncu. Gerekirse onun için 3 Şubat'a kadar bekleyeceğiz. Transfer dönemi bu, her şey mümkün. Ancak önceliğimiz; hem bizim hem de teknik heyetin istediği ilk isim olan Lescott'u almak" diye konuştu.

HOLLANDALI ASKIDA

Haberin Devamı

Ahmet Kavalcı, teknik direktör Bilic'in Everton'da forma giyen Heitinga'yı kesinlikle istemediğini ifade ederken; Mathijsen konusunda ise beklemede olduklarını dile getirdi. Lescott için Manchester City'ye 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeye gözden çıkartan siyah-beyazlıların; Hollandalı yıldız Mathijsen için de kulübü Feyenord'a 1 milyon euro önerdiği belirtildi. Hollanda basını, Beşiktaş'ın Mathijsen'in bonservisi için Feyenoord'dan kalan alacaklarını ödeyeceği, oyuncuya da 2 milyon euro vereceğini yazdı.

Büyük kapışma: Nakoulma, Jadson

Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic, ısrarla Nakoulma'yı isterken yönetim ise Luce'nin önerdiği Jadson için bastırıyor

Stoper adayları yönetim ile Bilic'in arasını açtı. Beşiktaş yönetimi, Bilic'in verdiği raporda adı ön plana çıkan Nakoulma'yı son sıraya koyup; Lucescu'nun tavsiyesi üzerine Sao Paulo'da forma giyen Jadson'u almak için çalışmalarında son aşamaya geldi. Hırvat hoca 25 yaşındaki Nakoulma'da ısrar ederken, yönetim karşı çıkıyor.

LUCE İKNA ETTİ
Siyah-beyazlı yönetimin, 6 milyon euro satın alma opsiyonu ile Jadson'a 750 bin euro karşılığı sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu bildirildi. Jadson'u Beşiktaş'a Lucescu'nun önerdiği Rumen teknik adamın 6 sezon beraber çalıştığı sambacı için verdiği raporun siyah-beyazlıları ikna ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

İşte Lodeiro gerçekleri...

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için uzun süredir mücadele ettiği Botafogolu Nicolas Lodeiro transferinin, Brezilyalı kulübün ekonomik olarak daha fazla kazanç elde etmek istemesi nedeniyle gerçekleşmediği ileri sürüldü.

Türkiye'ye birçok Brezilyalı oyuncu getiren menajer Ayhan Yeşilbaş, AAnmuhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübün Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği fakat Botafogo Kulübü'nün vazgeçmesiyle zora giren transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ronaldinho'nun Beşiktaş ile yaptığı pazarlık sürecinde aktif rol oynayan, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in Türkiye'deki ortağı Ayhan Yeşilbaş, spor kamuoyunda yapılan olumsuz değerlendirmelerin aksine, Beşiktaşlı yöneticilerin Lodeiro'nun transferini gerçekleştirmek için gereken her şeyi yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

Lodeiro'ya sözleşme imzalatılamaması konusunda, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesinin hiçbir suçu olmadığını öne süren Yeşilbaş, problemin Botafogo Kulübü'nün verdiği sözü tutmamasından kaynaklandığını iddia etti.

Yeşilbaş, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Beşiktaşlı yöneticiler, Lodeiro transferini gerçekleştirmek için bütün vecibeleri yerine getirdiler, yani tam anlamıyla kuralına göre oynadılar. Sıkıntı Beşiktaş Kulübü Yönetimi'nde değil, Brezilya futbolunun kapısına dayanan mali krizde. Botafogo Kulübü de tıpkı diğer Brezilya takımları gibi ekonomik olarak daha fazla kazanç elde etmek için Beşiktaş'ı zor durumda bıraktı."

Brezilya transfer piyasasını yakından takip etiğini söyleyen menajer Ayhan Yeşilbaş, Botafogo'nun Lodeiro'yu yalnızca satmak kaydıyla elden çıkaracağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Botafogo, Nicolas Lodeiro'yu kiralamaktan son anda vazgeçti. Beşiktaş'a, kiralama ve satın alma opsiyonu olmadan bonservisiyle vermek istiyorlar ama istedikleri bonservis bedeli çok yüksek. 'Kiralık verelim, beğenmezseniz geri gönderin' gibi bir anlayışları yok. Nakit paraya ihtiyaçları var. Lodeiro çok yetenekli ve önemli bir oyuncu, Avrupa'dan başka talipleri olduğunu da söylediler. İşin aslı para kazanmak adına bir takım yanlışlar yapıyorlar. Beşiktaş transfer komitesine yüklenmek doğru değil."