Beşiktaş Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Süper Kupa atağı!

Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Süper Kupa atağı!

19.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’a gerçekleştirdiği ziyarette 2011 Süper Kupa maçının oynanması için TFF’ye başvurulması konusunda görüş birliğine varıldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçeden Süper Kupa atağı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün Tüpraş Stadı’nda özel bir görüşme gerçekleştirdi. Koç, 3 Aralık’ta göreve seçilen Arat’a “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Haberin Devamı

İki kulüpten yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Hasan Arat ve Ali Koç, 2021 Süper Kupa maçını en kısa sürede oynamak istediklerini ifade etti. Arat, “Sayın Ali Koç’a baba ocağına hoş geldiniz dedim. Kulübümüzün en eski üyesi olan Rahmi Koç’un sicildeki kayıtlı belgesini kendisine hediye ettik. Toplantıdan çıkan en önemli sonuçlardan biri, 2011 Süper Kupa maçını birlikte oynamak için müracaat edelim dedik. Güncel konuları konuştuk, son derece önemli bir toplantı oldu” dedi.

Ali Koç ise “Futbolumuzun sorunlarını ve nerelerde güç birliği yapmamız gerektiğini konuştuk. Pek çok alanda birbirine benzer bir kulübüz. Özellikle vatan konularında çok paralel ilkelere sahibiz. Konuştuğumuz en önemli konulardan biri 2011’den kalan Süper Kupa maçımız. Bizim buna müracaat etmeden TFF’nin bizi çağırması gerekirdi ancak onlarda yeterince bir kımıldama görmedik. Bunun için bir başvuru yapacağız. Takvim çok sıkışık. En yakın zaman, ligler başlamadan gibi gözüküyor. Ancak bu maçın en kısa sürede planlanıp, hayata geçirilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Başkanlar birbirlerine 100. yıl formalarını hediye etti. Ali Koç, “Biz ayrıca Atamızın portresini hediye ettik. Onlar da bana Rahmi Koç’un çerçeveli üyelik formunu verdi. Rahmi Bey bunu isteyecektir ancak vermeyeceğim” dedi.

Yazarlar