Dünyadan Futbol Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorst'a takım arkadaşından tepki!

Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorst'a takım arkadaşından tepki!

09.06.2022 - 00:02 | Son Güncellenme:

UEFA Uluslar Ligi heyecanı A ve B liglerinde oynanan 4 karşılaşmayla devam etti. Süper Lig'in devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen tecrübeli forvet Wout Weghorst, performansıyla geceye damga vurdu. Öte yandan Weghorst'a kulüp takımından arkadaşı tepki gösterdi. Belçika, Lewandowski'nin forma giydiği Polonya'ya tarihi fark attı. İşte detaylar...

Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorsta takım arkadaşından tepki

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan A ve B liglerinde oynanan 4 müsabakayla sürdü. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Wout Weghorst, 90+4'te sahne aldı.

Haberin Devamı

Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorsta takım arkadaşından tepki

BELÇİKA, POLONYA'YA GOL YAĞDIRDI: 6-1

Gecenin öne çıkan maçında Belçika, Polonya'yı konuk etti. Kritik müsabakanın ilk devresi 28'inci dakikada Lewandowski ve 42'nci dakikada Witsel'in golleri sonrası 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Belçika'da özellikle Trossard'ın yıldızlaştığı ikinci yarıda Kevin de Bruyne, 59'uncu dakikada takımını öne geçirdi. Ardından Trossard 73 ve 80'de farkı açan isim oldu. Dendoncker ile Openda'nın attığı gollerin ardından Belçika sahadan 6-1 galip ayrıldı.

UKRAYNA DEPLASMANDA KAZANDI

UEFA Uluslar B Ligi'ndeki mücadelede İrlanda Cumhuriyeti, Ukrayna'yı ağırladı. Konuk takım Tsygankov'un 47'nci dakikada attığı golle rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etti.

İSKOÇYA EVİNDE 3 PUANA UZANDI

Haberin Devamı

UEFA Uluslar B Ligi'ndeki bir diğer müsabakada ise İskoçya, Ermenistan'ı konuk etti. İskoçya evinde ilk yarıda bulduğu üst üste gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. İskoçya'nın gollerini Ralston ve McKenna attı.

Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorsta takım arkadaşından tepki

WEGHORST 90+4'TE SAHNE ALDI, GALİBİYETİ GETİRDİ

UEFA Uluslar A Ligi'ndeki mücadelede Galler ile Hollanda karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 50'nci dakikada fileleri havalandıran Koopmeiners, Hollanda'yı 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Mücadelenin 90+2'nci dakikasında Norrington-Davies, Galler'i 1-1'lik beraberliğe taşıyan isim oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Wout Weghorst, 90+4'te kafayla attığı müthiş golle Hollanda'yı 2-1'lik zafere taşıdı.

"NEDEN BUNU BURNLEY'DE YAPMADIN?"
Wout Weghorst'un gün Galler'e attığı golden sonra Burnley'den takım arkadaşı Conor Roberts'ın isyanı ekranlara yansıdı. Roberts; "Neden bunu Burnley'de yapmadın?" dedi.

KÜME DÜŞTÜLER
Premier Ligin son haftasında konuk ettiği Newcastle United'a 2-1 yenilen Burnley, 35 puanda kaldı ve Leeds United'ın 3 puan arkasında 2. ligin (Championship) yolunu tuttu.

Süper Lig devlerinin peşinde olduğu Weghorsta takım arkadaşından tepki

Ibrahimovic'in mükemmel soyunma odası konuşması