Beşiktaş Beşiktaş, Vincent Aboubakar'la anlaşma sağladı! İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'la anlaşma sağladı! İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı

13.01.2023 - 17:05 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Wout Weghorst ile yollar ayrıldı. Yıldız oyuncu Manchester United ile sözleşme imzalamak için İngiltere'ye gitti. Weghorst sonrası gözler Aboubakar transferine çevrilirken, siyah-beyazlı yönetim Kamerunlu yıldızla her konuda el sıkıştı. Skorer, anlaşma ile ilgili bilgilere ulaştı.

Beşiktaş, Vincent Aboubakarla anlaşma sağladı İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı

SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un Manchester United'a transferinin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor. Hollandalı oyuncunun gidişinin ardından siyah-beyazlıların gündemine Al-Nassr'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar geldi. Kamerunlu yıldızla her konuda anlaşmaya varıldı.

Beşiktaş'ta Weghorst ayrılığı resmileşti. Dün yapılan görüşmelerin ardından Hollandalı golcü İstanbul'dan ayrılmıştı. Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, erken fesih nedeniyle Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin Euro ödeyecek.

Siyah-beyazlı ekipten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir."

Haberin Devamı

Beşiktaş, Vincent Aboubakarla anlaşma sağladı İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı

ERİK TEN HAG'TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Fabrizio Romano'nun aktardığı demeçlere göre Erik Ten Hag, Hollandalı golcü hakkında, "Wout Weghorst ile sözleşme imzalamaya çok yaklaştık ama Manchester derbisinde forma giyemeyecek" dedi.

 

Beşiktaş, Vincent Aboubakarla anlaşma sağladı İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı

3. ABOUBAKAR DÖNEMİ BAŞLIYOR! ANLAŞMA TAMAM

Weghorst'un ayrılık kararı sonrasında Beşiktaş forvet transferinde gaza bastı. Daha önce 2 kez takıma katılan Vincent Aboubakar için kollar sıvandı, kesenin ağzı açıldı. Siyah- Beyazlılar, Al Nassr'dan ayrılmak isteyen Kamerunlu oyuncuyla her konuda el sıkıştı.

KAYSERİSPOR MAÇINA YETİŞECEK

Skorer’in edindiği bilgiye göre; Kamerunlu yıldızın Al-Nassr ile fesih görüşmelerinde sona geldiği ve siyah-beyazlıların Aboubakar ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Prosedürlerin tamamlanmasıyla birlikte Vincent Aboubakar kısa süre içinde İstanbul’a gelerek Beşiktaş’a imza atacak. Beşiktaş’ın Vincent Aboubakar’ı Kayserispor maçına yetiştireceği öğrenildi. Yıldız forvetin, Beşiktaş’ın Weghorst’tan elde ettiği 3 milyon eurodan daha az bir yıllık ücret alacağı öğrenildi. 

Beşiktaş, Vincent Aboubakarla anlaşma sağladı İşte sahaya çıkacağı Süper Lig maçı