Futbol Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ta yeni transfer ilk 11'de

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ta yeni transfer ilk 11'de

15.09.2018 - 18:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Ligin 5. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak zorlu mücadele öncesi her iki takımın taraftarları da Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda sorularının cevaplarını arıyor. İşte Beşikaş Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'leri ve maçla ilgili tüm detaylar...

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda Beşiktaşta yeni transfer ilk 11de

Süper Lig'de 5. hafta ateşi Vodafone Park'ta yanıyor. Son iki maçında 5 puan kaybederek önemli bir yara alan ve yıldız forveti Negredo ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, ligin dişli ekiplerinden Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Peki Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar ve ilk 11'ler...

İLK 11'LER...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Lens, Quaresma, Negredo
EVKUR YENİ MALATYASPOR: (Muhtemel) Ertaç - Seth, Mina, Sadık, Rahman, Pereira, Ahmed, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib
KARTAL MAÇA HAZIR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında bugün sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.


BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana futbolcuların, pas ve pres çalışmalarıyla başladığı belirtildi. Dar alanda kontrol pas çalışmasıyla devam eden idmanın, çift kale maçla sona erdiği ifade edildi.

Siyah-beyazlılar, Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşma saatini beklemeye başladı.

MALATYASPOR İYİ BAŞLADI

Malatya temsilcisi, ligde geride kalan 4 karşılaşmada Göztepe ve Fenerbahçe’den 3 puan alırken, Kayserispor’la berabere kaldı, Atiker Konyaspor’a da mağlup oldu. Oynadığı karşılaşmalarda 7 puanı hanesine yazdıran sarı-siyahlılar, rakip fileleri 4 kez havalandırırken kalesindeki 2 gole de engel olamadı. Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara katılan Khalid Boutaib, Rahman Buğra Çağıran ve Guilherme Costa Marques’in Beşiktaş karşısında forma giymeleri bekleniyor.