Beşiktaş Beşiktaş yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Sky Sports duyurdu

Beşiktaş yeni stoperini Premier Lig'de buldu! Sky Sports duyurdu

25.08.2023 - 19:03 | Son Güncellenme:

Sergio Ramos ile ilgilenen ancak mali şartlarda anlaşamayan Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarında başka isimlere yöneldi. Stoper tandemine takviyede bulunmak isteyen siyah-beyazlıların gündemine Premier Lig'de forma giyen tecrübeli oyuncunun geldiği aktarıldı.

Beşiktaş yeni stoperini Premier Ligde buldu Sky Sports duyurdu

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, Sergio Ramos'tan beklenen cevabı alamamasının ardından sürpriz bir yıldızı gündemine aldı. Beşiktaş'ın 29 yaşındaki stoperi yakın takibe aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Tecrübeli savunmacının da Premier Lig ekibinde forma şansı bulmakta zorlandığı ve daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

WELINTON, PENDİKSPOR'A GİTTİ

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren isimlerden Welinton ile yollar ayrıldı. Brezilyalı savunmacı, siyah-beyazlılara veda ettikten sonra Süper Lig'de kaldı. İstanbul ekibi Pendikspor, savunma hattını Welinton ile güçlendirdi.

AMARTEY TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Şenol Güneş'in transfer raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş, savunma hattına sezon başında Daniel Amartey'i dahil etti. Ganalı stoper için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Beşiktaş, Daniel Amartey ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş yeni stoperini Premier Ligde buldu Sky Sports duyurdu

SAISS, AL SADD'A GİTTİ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'le problem yaşadığı iddia edilen Romain Saiss, siyah-beyazlılara veda etti. 31 yaşındaki stoperin yeni adresi Katar oldu. Romain Saiss, Katar ekibi Al Sadd ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş bu transferden 2 milyon 500 bin euro bonservis geliri elde etti.

RAMOS'LA ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Stoper tandemine bir takviyede bulunmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine Sergio Ramos geldi. Paris Saint Germain'den ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran İspanyol oyuncuyla görüşmeler yapıldı ancak anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş, Sergio Ramos'la anlaşma sağlanamadığını resmi internet sitesinden açıkladı.

Beşiktaş yeni stoperini Premier Ligde buldu Sky Sports duyurdu

YENİ HEDEF LASCELLES

Sky Sports'un haberine göre; Beşiktaş, Newcastle United forması giyen Jamaal Lascelles'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, 29 yaşındaki stoperle ciddi şekilde ilgilendiği belirtildi. Beşiktaş'ın Jamaal Lascelles için kısa bir süre içerisinde resmi girişimlerde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi.

29 yaşındaki stoperin Newcastle United'da mutlu olduğu ancak daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olma fikrine de sıcak baktığı aktarıldı. Newcastle United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Jamaal Lascelles'in güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Beşiktaş yeni stoperini Premier Ligde buldu Sky Sports duyurdu

Nottingham Forest altyapısında futbola başlayan Jamaal Lascelles, 2011-2012 sezonunda kiralık olarak Stevenage forması giydi. Newcastle United, İngiliz stoperi 2014-2015 sezonu başında 5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Yazarlar