Beşiktaş Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! 6 milyon euro artı satıştan pay

Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! 6 milyon euro artı satıştan pay

02.09.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı yönetim teknik direktör Şenol Güneş'in talebi üzerine başarılı savunmacının transferi için kulübüyle görüşmelere başladı. Beşiktaş kurmaylarının teklifi belli oldu.

Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı 6 milyon euro artı satıştan pay

Transferin bitimine sayılı günler kala kulüpler kadrosundaki eksikleri tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi üzerine harekete geçen Beşiktaş yönetimi yıldız oyuncu için kulübüyle temaslara başladı. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

ERSİN'İN NICE'E TRANSFERİNE VETO

Beşiktaş, Fransız ekibi Nice'in transferin son saatlerinde Ersin Destanoğlu için yaptığı teklifi reddetti. İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Kasper Schmeichel'la yollarını ayıran Fransa Ligue 1 ekibi OGC Nice, siyah-beyazlı takımın genç kalecisini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı 6 milyon euro artı satıştan pay

Beşiktaş'a bonuslarla birlikte 6 milyon euroyu bulan teklif yapıldı. Ancak bu teklif siyah-beyazlılar tarafından reddedildi. Fransa Ligue 1'de transfer dönemi dün gece itibariyle son bulduğu için bu transfer rafa kalkmış oldu.

KONFERANS MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Temsilcimizin Konferans Ligi maç fikstürü açıklandı. İşte program

21 EYLÜL PERŞEMBE: Club Brugge - Beşiktaş
5 EKİM PERŞEMBE: 18:45 Beşiktaş - FC Lugano
26 EKİM PERŞEMBE: FK Bodø/Glimt - Beşiktaş
9 KASIM PERŞEMBE: Beşiktaş - FK Bodø/Glimt
30 KASIM PERŞEMBE; Beşiktaş - Club Brugge
14 ARALIK PERŞEMBE: FC Lugano - Beşiktaş

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ STOPER İSTİYOR

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş transfer dönemi kapanmadan takıma bir takviye daha yapılmasını bekliyor. Deneyimli teknik adam, Amartey’in asıl bölgesi olan stoper dışında sağ bek ve ön libero olarak görev yapabildiğinin altını çizerken “Amartey çok yönlü bir oyuncu. Saiss’i aratmayacaktır. Ancak bir stoper daha almamız gerek. Çünkü Konfederasyon Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. 3 kulvarda da iddialı olabilmemiz için takviye yapmamız şart” açıklamasını yapmıştı.

Beşiktaş yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı 6 milyon euro artı satıştan pay

ISAK HIEN İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Stoper için harekete geçen Beşiktaş yönetiminin 1 numaralı hedefi Verona forması giyen Isak Hien. Sports Digitale'in haberine göre; siyah-beyazlılar başarılı savunmacı için Verona'ya 6 milyon euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif etti. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor.

SERIE A'DA 32 MAÇTA GÖREV ALDI

24 yaşındaki savunmacı daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Geçen sezon Serie A'da 32 maçta boy gösterdi, gol ve asist katkısı yapamadı. Hien 6 kez de İsveç Milli Takımı'nın formasını giydi.

 

Yazarlar