Beşiktaş Beşiktaş yıldızını Chelsea'de buldu! Transferde ters köşe hamle

Beşiktaş yıldızını Chelsea'de buldu! Transferde ters köşe hamle

31.01.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson'u renklerine bağladıktan sonra transferde bekleyişe geçen Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, Chelsea forması giyen 25 yaşındaki futbolcuyu yakın takibe aldığı öğrenildi.

Beşiktaş yıldızını Chelseade buldu Transferde ters köşe hamle

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala, fırsat arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın hedefindeki ismin Chelsea forması giyen Malang Sarr olduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; 25 yaşındaki stoper, henüz Avrupa'dan istediği transfer teklifini alamadı.

Beşiktaş'ın Malang Sarr'ın durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Malang Sarr'ın Avrupa'dan bir kulübe transfer olmaması halinde Beşiktaş'ın hem oyuncu hem de kulüp cephesiyle pazarlıklara başlayacağı vurgulandı.

Senegal asıllı Fransız savunmacı bu sezon Chelsea'de herhangi bir resmi maçta forma şansı bulamadı. Premier Lig deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Malang Sarr'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Nice altyapısında futbola başlayan Malang Sarr daha sonra Chelsea'nin yolunu tuttu. 25 yaşındaki savunmacı, bir dönem Porto ve Monaco'da da kiralık olarak forma şansı buldu.