Beşiktaş Beşiktaş yönetiminde kriz! Mesut Urgancılar, Çebi'nin listesinde olmayacak

Beşiktaş yönetiminde kriz! Mesut Urgancılar, Çebi'nin listesinde olmayacak

26.05.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta 29 Mayıs günü gerçekleşecek başkanlık seçimi öncesi büyük bir kriz patlak verdi. Genel sekreter Mesut Urgancılar, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer almayacağını açıkladı.

Beşiktaş yönetiminde kriz Mesut Urgancılar, Çebinin listesinde olmayacak

Beşiktaş Kulübü'nde 29 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi genel sekreter Mesut Urgancılar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Başkan Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer almayacağını duyurdu.

Haberin Devamı

İşte Mesut Urgancılar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"BJK’de, Feda döneminde Genel Sekreter, Cefa dönemi olarak adlandırdığım son 2,5 yılda da Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptım. Son 2,5 yılda (çoğu anlatılamasa da) BJK menfaatleri için birçok doğru iş yaptığımız kanaatindeyim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bunların gerçekleşmesini sağlayan Başkanımıza ve tüm destek verenlere müteşekkirim. Tecrübenin yükü ağırdır. Geleceği ayırt etmek için yeterli izan ve belleğe sahip olduğumu düşünüyorum.

'GÖREV ALMAK İSTEMEDİĞİMİ İLETTİM'

Futbolun planlaması ve mali disiplin ile Beşiktaş aidiyeti ve iletişim gibi yanlışlık yapılınca tarifsiz kayıplara yol açabilecek temel alanlara ve kurumsallaşma, liyakat gibi olmazsa olmazlara dair (yeni ve daha fazla) fikir ayrılığına gerek olmadığına inanıyorum. Bu nedenle yeni dönemde görev almak istemediğimi Başkanımıza birkaç kez ilettim ve nihayet dün akşam mutabık kaldık. Başkanımıza ve 29 Mayıs sonrasındaki BJK YK’na peşinen başarılar dilerim. Umarım tüm zorluklar geride kalmıştır. Yeni BJK YK’dan en önemli beklentim, ülke sporu için bir ilk olan ve çok emek verdiğim, 2009 - 2019 yılları arasındaki işlemlere dair KPMG tarafından hazırlanan özel amaçlı inceleme raporu ile ilgili başlatılmış olan hukuki sürecin sekteye uğratılmamasıdır. Allah BJK’i, BJK’e ihtiyacı olanlardan ve BJK’i sosyal ve ekonomik anlamda kendi sınıf atlama çabalarına alet etmek isteyenlerden korusun…Sağlıcakla…"

Haberin Devamı