Beşiktaş Beşiktaş'a 1.94'lük dev stoper! Teklif edilecek rakamı duyurdular

Beşiktaş'a 1.94'lük dev stoper! Teklif edilecek rakamı duyurdular

11.08.2023 - 19:59 | Son Güncellenme:

Son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, transferde gaza bastı. Siyah-beyazlı ekibin, 1.94 boyundaki dev savunma oyuncusu için devrede olduğu öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş'ın söz konusu futbolcu için yapacağı teklif ortaya çıktı.

Beşiktaşa 1.94lük dev stoper Teklif edilecek rakamı duyurdular

Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın uzun sürecek sakatlıkları, Romain Saiss'ın ayrılığı ve Francisco Montero'nun da kadroda düşünülmemesi sonrasında stoper hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş, 1.94 boyundaki oyuncuyu takibe aldı. Bunun yanında siyah-beyazlı ekibin genç futbolcu için vereceği teklifin tutarı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Somaspor'dan Emrecan Bulut'la kadrosunu güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki sol kanat için ödenen bonservis bedelini açıklamadı. Süper Lig devi genç oyuncuyla 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Şenol Güneş yönetimindeki siyah-beyazlıların ikinci hamlesi Daniel Amartey oldu. Leicester City'den ayrılan başarılı stoperle 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma sağlandı. Daniel Amartey'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Siyah-beyazlılar, orta saha kurgusuna Lens'ten Jean Onana'yı dahil etti. Süper Lig devi, Kamerunlu oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Jean Onana'nın bonservisi için Lens'e 4 milyon 37 bin 500 euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş'ta kanat rotasyonuna dahil edilen son isim Ante Rebic oldu. Tecrübeli oyuncuya imza parası olarak 280 bin euro ödendi. Ante Rebic'le 2 yıllık sözleşme imzalayan siyah-beyazlılar, Hırvat yıldızın senelik 2 milyon 500 bin euro garanti ücret alacağını duyurdu. Ante Rebic'e maç başı 10 bin euro ödeneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşa 1.94lük dev stoper Teklif edilecek rakamı duyurdular

CHAMBERLAIN, İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın Wilfried Zaha ve Icardi hamleleri, Tete'yle anlaşması, Fenerbahçe'nin de Edin Dzeko ile Dusan Tadic'e imza attırması sonrasında Kara Kartal da yıldız transferi için görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz devi Liverpool'la sözleşmesi sona eren Alex-Oxlade Chamberlain'i İstanbul'a getiren Beşiktaş 10 numara konusunda da yıldızlarla masaya oturdu.

GENÇ FUTBOLCU 1 YILLIĞINA KİRALANDI

Beşiktaş, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkay Vardar'ın Moldova ekiplerinden FC Sheriff'e 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Sözleşmesi 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılan profesyonel futbolcularımızdan Berkay Vardar, 2023-2024 sezonu sonuna kadar FC Sheriff Kulübü’ne geçici transfer olmuştur. Berkay Vardar’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."
Genç oyuncu, geçen sezon siyah-beyazlı formayla 5 maçta görev almıştı.

Beşiktaşa 1.94lük dev stoper Teklif edilecek rakamı duyurdular

SAVUNMAYA MUTLAK TAKVİYE

Stoper hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın gündemindeki yeni ismi Ruslar duyurdu. Sport24, Beşiktaş'ın, Dinamo Moskova forması giyen 21 yaşındaki Gürcü stoper Saba Sazonov için devreye girdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

3 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Haberde siyah-beyazlı ekibin transferde ısrarcı olduğunu ve teklifini de hazırladığı kaydedildi. Beşiktaş'ın genç stoper için Rus ekibinin kapısını 3 milyon Euro'luk bir teklifle çalacağı belirtildi.

MİLLİ TAKIM'DA DA OYNUYOR

Sazanov geçen sezon 33 maça çıkarken savunmadaki performansıyla güven vermiş ve takımına da hücumsal anlamda 1 gollük katkıda bulunmuştu. Gürcistan Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı stoper, Rusya'da potansiyelli isimlerin başında geliyor.

Beşiktaşa 1.94lük dev stoper Teklif edilecek rakamı duyurdular