Beşiktaş Beşiktaş'a Bruno Pinheiro'da tek engel! Fesih için destek verilecek

Beşiktaş'a Bruno Pinheiro'da tek engel! Fesih için destek verilecek

17.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş 1.5 yıllık sözleşme için imza aşamasına geldiği Bruno Pinheiro’nun Estoril’le bağlarını resmen koparmasını bekliyor. Portekizli teknik adama tazminat desteği vermeyi planlayan siyah-beyazlılar olumsuzluk yaşanması halinde rotasını alternatif isimlere çevirecek.

Beşiktaşa Bruno Pinheiroda tek engel Fesih için destek verilecek

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın yerine teknik direktörlük görevine getirilecek isim için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son bir haftalık süreçte yerli ve yabancı birçok aday üzerine fikir alışverişinde bulunan siyah-beyazlı yönetim, Estoril’i çalıştıran Bruno Pinheiro ile imza aşamasına geldi.

Maddi konularda anlaşma sağlanan Pinheiro ile dün bir kez daha görüşen yönetim, deneyimli hocanın Estoril ile bağlarını koparmasını bekliyor.Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın yerine teknik direktörlük görevine getirilecek isim için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son bir haftalık süreçte yerli ve yabancı birçok aday üzerine fikir alışverişinde bulunan siyah-beyazlı yönetim, Estoril’i çalıştıran Bruno Pinheiro ile imza aşamasına geldi. Maddi konularda anlaşma sağlanan Pinheiro ile dün bir kez daha görüşen yönetim, deneyimli hocanın Estoril ile bağlarını koparmasını bekliyor.

Haberin Devamı



Fesih için destek

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş’a gelmeyi çok isteyen Pinheiro’ya kulübüyle sezon sonu bitecek sözleşmesini feshetmesi için maddi destek sağlamayı da planlıyor. Beşiktaş Yönetimi olumsuz senaryoya karşı tedbirlerini de alıyor. Pinheiro ile her konuda anlaşma sağlandığı için diğer adaylara resmi teklif götürmeyen siyah-beyazlıların olumsuz gelişme halinde Şenol Güneş, Okan Buruk ve Rıza Çalımbay’ı yeniden gündemine alması bekleniyor.

Kadıköy’de Karaveli

Sergen Yalçın’ın istifası ardından geçici olarak göreve getirilen ve Kayserispor’a karşı verdiği ilk sınavından galibiyetle ayrılan U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Önder Karaveli pazar günü Fenerbahçe derbisinde de çok büyük ihtimalle kulübede yer alacak. Yeni teknik direktörün henüz göreve başlamaması nedeniyle Karaveli’nin dev maçta siyah-beyazlı takımın başında olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Deneyimli teknik adamın, kadro seçimi ve taktik konusunda ekibiyle birlikte kapsamlı çalışmalar yaptığı belirlendi. Fenerbahçe’yi tüm yönleriyle analiz eden Önder Karaveli’nin, sarı-lacivertli takımın zayıf noktalarına odaklandığı ve Kadıköy’den de galibiyetle dönmenin hesaplarını yaptığı kaydedildi.

Haberin Devamı