Beşiktaş "Beşiktaş'a karşı oynatmayın"

"Beşiktaş'a karşı oynatmayın"

10.08.2014 - 11:59 | Son Güncellenme:

Sarı-Kırmızılılar, Campbell için Arsenal'e ricada bulundu.

Beşiktaşa karşı oynatmayın

G.Saraylı idareciler, Arsenal’den kiralamak istedikleri Kosta Rikalı golcü Joel Campbell için İngilizler’den özel bir talepte bulundu.

Haberin Devamı

Devler Ligi Play-Off Turu ilk maçında 19 Ağustos’ta Beşiktaş ile karşılaşacak olan İngilizler’e “Eğer kiralayacaksanız, Beşiktaş’a karşı oynatmayın. Aksi takdirde kendisini Avrupa’da oynatamayız. Bu isteğimizi dikkate alacağınızı düşünüyoruz” şeklinde mesaj gönderildi.

Statü gereği Campbell, Play-Off Turu’nda oynaması durumunda, Galatasaray’a transfer olursa ancak ocaktan itibaren Avrupa’da forma giymeye başlayabilecek. Pazarlıkları sürdüren G.Saray, Arsenal’in bir an önce Campbell ile ilgili kararını vermesini bekliyor.

NEWCASTLE'A MI ÖNERİLDİ?

Arsenal’in hocası Arsene Wenger, Emirates Cup sonrasında “Campbell’ın oynamaya ihtiyacı var ama burada” diyerek, Kosta Rikalı’nın takımda kalabileceğini söylemişti. İngiliz basını, Wenger’in bu fikrinden vazgeçtiğini ve kiralamaya sıcak bakmaya başladığını yazdı. Hatta 22 yaşındaki oyuncunun lige ısınmasını sağlamak amacıyla 1 sezon Newcastle’a bedelsiz kiralanacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

(Habertürk)