SİYAH - Beyazlı taraftarlar, takımlarının Şekerspor karşısında mağlup duruma düşmesini ve oyunun büyük bölümünde iyi oynayamamasını protesto ettiler. Taraftarlar, ilk yarının bitiminde futbolcular soyunma odasına giderken de tepkilerini artırarak sürdürdüler, sadece kaleci Mrmiç'i alkışladılar. Yöneticiler de oynanan futbolu eleştirdiler
BEŞİKTAŞ'ın Şekerspor maçının ilk yarısında yenik duruma düşmesi ve uzun süre iyi oynayamaması taraftarlarının tepkisine yol açtı.
Tribünleri dolduran Siyah - Beyazlı taraftarlar, özellikle ilk yarının sonunda tepkilerini artırdılar ve futbolcuları protesto ettiler. Futbolcular arasında sadece kaleci Mrmiç alkış aldı.
Teknik Direktör John Toshack, maç öncesi Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Herkese dikkatli ve kontrollü oynaması uyarısını yapan Galli hoca, oyuncularına videodan Şekerspor'u izlettirdi.
Siyah - Beyazlı yöneticiler de oynanan futbolu eleştirdiler.
Yöneticilerden İlker Özbilek, "Bu vefakar seyircimize çok şey borçluyuz. Kötü oyuna rağmen takımı sürekli desteklediler" derken, Yılmaz Ekergil ise "İlk yarı futbol rezildi. Ama sonuçta maçı kazanmasını bildik" diye konuştu.
Oyuna sonradan giren Yusuf, attığı golle takımını hayata döndürdüğünü, bu nedenle de çok sevinçli olduğunu söyledi. Yusuf, "Taraftarlarımız da bana çok destek verdi. Kendime olan güvenim arttı. Daha da iyi oynayacağım" dedi.
Şifo Mehmet ise, "Galibiyet çok iyi. İyi oynadığımız söylenemez. Ancak takım olarak disiplinden kopmadık ve sonuna kadar mücadele ettik. Taraftarlarımızın da desteği bizi ayakta tuttu. Ligin ilk maçları sürprizlere gebedir. Neyse ki sürpriz olmadı. Kazandığımız için çok mutluyum" ifadesini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü John Toshack, maç oynamalarına rağmen futbolcularına izin vermedi. Siyah - Beyazlı takım, akşam yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.