Beşiktaş Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz

Beşiktaş'a Vincent Aboubakar piyangosu! Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz

03.01.2024 - 19:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Vincent Aboubakar'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Brezilya ekibinin başkan yardımcısı Aboubakar'ın koşullarını incelediklerini belirtti.

Beşiktaşa Vincent Aboubakar piyangosu Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar'la ilgili flaş bir transfer gelişmesi meydana geldi. Rusya ve Suudi Arabistan'dan da talipleri bulunan Kamerunlu yıldızla ilgili Brezilya Serie A ekibinden resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

Gremio Başkan Yardımcısı Antonio Brum, Vincent Aboubakar'ın gündemlerinde olduğu iddialarını doğruladı. Kamerunlu forvetle ilgili konuşan Antonio Brum, "Vincent Aboubakar, Robert Lewandowski ve Luis Suarez gibi harika bir forvet. Luis Suarez'in yerine oyuncu arıyoruz" dedi.

Beşiktaşa Vincent Aboubakar piyangosu Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz

Vincent Aboubakar'ın koşullarını incelediklerini dile getiren Antonio Brum, "Koşullarını, maaşını ve Brezilya'ya gelmek isteyip istemediğini inceliyoruz" ifadelerini kullandı.

AYBABA'DAN ABOUBAKAR'A TEPKİ

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, kısa süre önce yaptığı açıklamada Vincent Aboubakar'la ilgili konuşmuştu. Samet Aybaba, Kamerunlu forvetin son durumuna dair, ""Hiçbir arkadaşım bize gelip 'Ben mutlu değilim, transfer görüşmesi yapabilirim' demedi. Aboubakar her yerde konuşuyor, bir tek bize konuşmuyor. Burası Beşiktaş. İsteyen herkesi göndeririz. Buradan herkes gider, ben de dahil. İstemeyen hemen gider" demişti.

Haberin Devamı

"TAM BİR SAÇMALIK"

Vincent Aboubakar'ın menajeri Pini Zahavi, Kamerunlu forvetin kadro dışı bırakılması sonrası çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Pini Zahavi açıklamasında, "Vincent Aboubakar'ın ailevi sorunlarını gerekçe göstererek Paris'e gitti. Aslında orada saç ektirdiği, sonra da saçına zarar gelmemesi için antrenmanlara çıkmadığı yönündeki haber, koca bir yalandan ibaret. Tam bir saçmalık" diye konuşmuştu.

Beşiktaşa Vincent Aboubakar piyangosu Başkan yardımcısı açıkladı: Koşullarını inceliyoruz

14 GOLE KATKI SAĞLADI

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ta bu sezon 22 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu süreçte 11 gol sevinci yaşadı. Vincent Aboubakar aynı zamanda 3 asist üretti. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Coton Sport'ta futbola başlayan Vincent Aboubakar daha sorna Valenciennes, Lorient, Porto ve Al Nassr'da da forma giydi. Kamerun Milli Takımı'nda 97 maça çıkan 31 yaşındaki forvet 37 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar