Beşiktaş Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a La Liga devi talip!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a La Liga devi talip!

20.01.2024 - 11:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin parlattığı genç golcüye Bundesliga ekiplerinin ardından La Liga devi talip oldu. Beşiktaş yönetimi Semih ile ilgili flaş karar aldı.

Beşiktaşın genç yeteneği Semih Kılıçsoya La Liga devi talip

 

İspanyol ekibinin geçtiğimiz yıl ocak ayında bonservisini aldığı genç futbolcu, sezonu kulübü San Lorenzo'da tamamlamıştı. Bu yıl kadroya giren Arjantinli Gattoni, şu ana dek 4 maçta toplam 126 dakika görev aldı ve 1 gol attı.

Haberin Devamı

Bu arada Genç Türkler, Avrupa futbolunun ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sezon başında Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. Arda'nın ardından şimdi de Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy, birçok kulübün gözdesi durumuna geldi. Son 4 maçta 5 gol ve 1 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 18 yaşındaki futbolcuyu, Bundesliga ekipleri Hoffenheim, Eintracht Frankfurt ve Stuttgart scoutlar aracılığı ile mercek altına aldı. Oyuncuyu büyük potansiyel olarak listesine dahil eden son takım ise İspanyol devi Atletico Madrid oldu.

TEKLİFLERE KAPILAR KAPATILDI

Genç oyuncu öncelikle 11'de forma giymeye devam edip ardından da Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer almayı hedefliyor. Beşiktaş yönetimi de Semih Kılıçsoy için kapıları kapatmış durumda. Kulübün kurmayları ve camia, genç futbolcuyu takımın geleceği olarak görüyor ve çok daha iyi noktalara ulaşacağını düşünüyor. Bu nedenle rekor bonservisle yurt dışına gitme potansiyeline rağmen şu an için satışı gündemde yer almıyor.