Beşiktaş Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu!

Beşiktaş'ın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu!

24.12.2023 - 13:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Hatayspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu..

Beşiktaşın Hatayspor maçı kamp kadrosu belli oldu

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Haberin Devamı

U-19 Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Isınma koşuları, pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, yan top ve taktiksel çalışmalarla sona erdi. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Siyah-beyazlılar, deplasmandaki Hatayspor maçı için bugün saat 14.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Adana’ya ve ardından karayoluyla Mersin’e giderek kampa girecek.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Gedson kadroya dahil edildi. Sakatlıkları devam eden Emrecan, Necip, Umut, Chamberlain, hazır olmayan Tayyip, kadro dışı olan Bailly, Rosier, Onana, Ghezzal ve Aboubakar ise kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın kadrosu şu şekilde: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Daniel Amartey, Amir Hadziahmetovic, Demir Ege Tıkanaz, Bahtiyar Zaynutdinov, Arthur Masuaku, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy ve Emrecan Bulut

Yazarlar