Beşiktaş Beşiktaş'ın hedefindeydi! Angel Di Maria kararını verdi

Beşiktaş'ın hedefindeydi! Angel Di Maria kararını verdi

27.05.2024 - 10:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Angel Di Maria, Benfica'daki geleceği hakkında kararını verdi. İşte detaylar...

Beşiktaşın hedefindeydi Angel Di Maria kararını verdi

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro kurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, transferde önemli hedeflere yöneldi.

Haberin Devamı

LK HEDEF DI MARIA

Benfica ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Angel Di Maria, Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında listesinin en tepesinde yer alıyor. Di Maria için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel bir açıklamada bulunmuştu ve Yücel, “Di Maria, görüştüğümüz isimlerden biri” ifadelerini kullanmıştı.

KARARINI VERDİ

Angel Di Maria, ay sonu itibariyle kontratının sona ereceği Benfica’yla ilgili kararını verdi. Portekiz basınında A Bola’nın haberine göre Di Maria, Benfica Başkanı Rui Costa’nın tüm ısrarlarına rağmen kulüpten ayrılma kararı aldı. 36 yaşındaki yıldız, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 48 maçta 17 gol 15 asistlik performans gösterdi.

Ayrılık kararına ilişkin haberde, Di Maria’nın ülkesi Arjantin’in köklü kulüplerinden Rosario’nun da takibinde olduğu belirtildi. Arjantinli yıldızın geleceğiyle ilgili olarak kararını yakın zamanda vermesi bekleniyor.