Beşiktaş Beşiktaş'ın transfer için anlaştığı Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın transfer için anlaştığı Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbul'a geldi

18.08.2023 - 00:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transfer için anlaşma sağladığı Bakhtiyor Zaynutdinov, sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldi.

Beşiktaşın transfer için anlaştığı Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbula geldi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın orta saha kurgusuna dahil ettiği Bakhtiyor Zaynutdinov'u taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı. Kazak futbolcuyu havaalanında Beşiktaş kurmayları karşıladı. Beşiktaş formasıyla İstanbul’a gelen Zaynutdinov, havalimanında açıklamalarda bulundu. Zaynutdinov açıklamasında, “Çok mutluyum. Beşiktaş, tarihi ve çok iyi taraftarları olan bir kulüp. Sosyal medya hesabımda taraftarların birçok mesajı var. Hepsine çok teşekkür ederim

Haberin Devamı

Az sayıda taraftarın da karşılamaya gittiği Bakhtiyor Zaynutdinov daha sonra kendisini bekleyen araçla havaalanından ayrıldı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüzün transfer görüşmelerine başladığı Kazak futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov, görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul’a geldi. Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya, Bakhtiyor Zaynutdinov’u havalimanında karşıladı" denildi.

25 yaşındaki orta saha bu sezon CSKA Moskova formasını 5 maçta giydi. Bakhtiyor Zaynutdinov bu müsabakalarda 1 gol ile 1 asist üretti. Kazak futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Yazarlar