Beşiktaş Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı!

Beşiktaş'ın ve Fernando Santos'un kader ayı!

12.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta kulübün geleceği ve Santos’un önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağı nisan ayı maçlarıyla netlik kazanacak. Siyah-beyazlılar, küme düşme mücadelesi veren Samsun ve Ankaragücü ile oynayıp, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Kupa sınavı da bu dönemde olacak.

Beşiktaşın ve Fernando Santosun kader ayı

Fikstür olarak kritik bir dönemece giren Beşiktaş’ta hem siyah-beyazlıların kaderi, hem de Teknik Direktör Santos’un geleceği, yapılacak lig ve kupa maçlarıyla belirlenecek.

Haberin Devamı

İlk olarak yarınki Samsunspor müsabakasından olumlu bir sonuçla ayrılmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlılar, daha sonra Ankaragücü ile sıkı bir mücadele içerisine girişecek. İki rakibin de küme düşme noktasında tehlikede bulunması, Beşiktaş’ın işini daha da zor kılacak. Kartal için gerçek mücadele ise yine Ankaragücü ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı olacak.

Avrupa’ya gidebilmek için kupayı alma zorunluluğu içinde bulunan Beşiktaş, Başkent deplasmanından avantajlı bir skorla çıkmak isteyecek. Siyah-beyazlılar, bunun ardından Fenerbahçe deplasmanına gidecek ve ligin şampiyonluk yolunda kader maçlarından birini geçirecek.

Şampiyonluk mücadelesi verecek rakibi karşısında yapacağı önemli mücadele ile nisan ayını tamamlayacak olan Beşiktaş, mayısın ilk haftasında da Ankaragücü ile kupa rövanşında bir zorlu sınav daha verecek.

Haberin Devamı

Buralardan alınacak sonuçlar, Beşiktaş’ın hem geleceğine ışık tutacak hem de Teknik Direktör Fernando Santos’un önümüzdeki sezon kalıp kalmayacağını belirleyecek.

Yazarlar