Beşiktaş Beşiktaşlı eski oyuncu tutuklandı!

Beşiktaşlı eski oyuncu tutuklandı!

14.11.2013 - 13:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı eski milli kaleci Fevzi Tuncay, boşandığı Eylem Çukuryurt'a nafaka ve boşanma tazminatı taksidini ödeyemeyince, hakkında verilen 3 ay hapis cezası nedeniyle İzmir'de polise teslim oldu.

Beşiktaşlı eski oyuncu tutuklandı

Beşiktaş'ın formasını 1995-2001 yılları arasında giyen kaleci Fevzi Tuncay, 2,5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşi Eylem Çukuryurt'a ödemesi gereken 150 bin TL nafakayı ödemeyince tutuklandı.

Haberin Devamı

Fevzi Tuncay'ın ikinci eşi olan Eylem Çukuryurt, yaklaşık 2,5 yıl süren evliliklerinin ardından 2010 yılında Fethiye Aile Mahkemesi'ne boşanmak için başvurdu. Boşanmak için aralarında protokol yapan çift, çocuklarının annede kalmasında anlaştı.

Beşiktaş'ın uzun yıllar formasını giyen Fevzi, eşine nafaka ve boşanma tazminatı olarak 150 bin lira ödemeyi kabul etti. Hakim çifti protokole uygun olarak boşadı. Paranın bir kısmını ödeyen Fevzi, futbolculuk hayatındaki düşüş nedeniyle ekonomik sıkıntıya düştü. Fevzi, iki yıldır işsiz olduğu için geri kalan parayı ödemedi.

Boşandığı eşi Eylem Çukuryurt, paranın ödenmemesi nedeniyle Fethiye İcra Mahkemesi'ne başvurdu. Yapılan yargılama sonunda mahkeme, Fevzi Tuncay, hakkında 3 ay 'tazyik hapsi'ne hükmetti. Hakkında kesinleşen hapis cezasını öğrenen Fevzi Tuncay, İzmir Adliyesi'ne gelip, İnfaz Savcısı'na teslim oldu. Şikayetini geri çekmesi için son kez eski eşi Eylem Çukuryurt'u aradığı öğrenilen Fevzi eşinden olumsuz cevap aldı. Bayraklı Adliyesi'nde bulunan karakolda bir süre bekleyen Fevzi Tuncay, daha sonra elleri kelepçelenerek Buca Cezaevine götürüldü.

Haberin Devamı

"Kimseden yardım göremedim"

Tuncay, ana parası toplam 150 bin lirayı bulan borcu için Fethiye İcra Tetkik Mahkemesinin "3 ay tazyik hapsi"ne hükmederek, hakkında yakalama kararı çıkardığını söyledi.

Nafaka ve boşanma tazminatı taksitlerini maddi olanaksızlıklar nedeniyle ödeyemediğini, 2 yıldır işsiz olduğunu dile getiren Tuncay, "Aradığım insanların hiçbirinden yardım göremedim" dedi.

Tuncay, gazetecilerin "Kulüp sahip çıkmadı mı?" sorusuna, "hayır" yanıtını verdi.

Haziran ayında Beşiktaş'ın altyapısında görev alması konusunda kulüple görüşmeler yaptığını hatırlatan Fevzi Tuncay, BJK Altyapı Sorumlusu Emrah Bayraktar'a durumunu anlattığında "Biz bu durumu çözemeyiz, kendiniz halledin" karşılığını aldığını söyledi.

Tuncay, borcun kapanması durumunda cezaevinden çıkabileceğini sözlerine ekledi.

Tuncay'ın, İzmir Adliyesi Karakolu'ndaki işlemlerinin ardından Buca Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edileceği öğrenildi.

Yazarlar