Beşiktaş Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den derbi çıkarması!

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den derbi çıkarması!

20.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, Galatasaray derbisi öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelme kararı aldı.

Beşiktaşta Ahmet Nur Çebiden derbi çıkarması

Siyah-beyazlı oyuncular geçen hafta gönderdikleri mesajlarla olağanüstü kongre kararı alan Başkan Çebi’den görevini bırakmamasını istemişti. Bu mesajlardan büyük mutluluk duyan Ahmet Nur Çebi’nin Galatasaray’la oynayacakları dev maçtan önce oyunculara tam destek vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı teknik heyet ve oyuncularla özel bir motivasyon toplantısı gerçekleştirecek olan Başkan Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi için takıma moral aşılayacak. Kritik derbiden galibiyet bekleyen Çebi’nin, “Bugünleri mutlaka atlatacağız. Siz sadece maça odaklanın. Hepiniz tek tek çok kaliteli oyuncularsınız. Kazanacağınıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullanacağı aktarıldı. Bu arada yönetimin derbi için özel bir prim çalışması içinde olduğu da bildirildi.

UMUT MERAŞ'TAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını dün sürdürdü. Önce salonda çalışan futbolcular daha sonra sahaya çıkarak taktik çalışmalar üzerinde durdu. Önceki günkü idmanı yarıda bırakan Umut Meraş’ın alt baldır arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği bildirildi. 27 yaşındaki futbolcunun tedavisine başlandı.

Haberin Devamı