Beşiktaş Beşiktaş'ta Alanya alarmı! Teknik heyeti düşündüren tablo

Beşiktaş'ta Alanya alarmı! Teknik heyeti düşündüren tablo

10.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselen Beşiktaş’ta pazar günü Alanyaspor’la deplasmanda oynanacak lig maçı öncesi cezalı ve sakat oyuncuların durumu teknik heyeti düşündürüyor.

Beşiktaşta Alanya alarmı Teknik heyeti düşündüren tablo

Kartal’da sarı kart cezalıları Semih Kılıçsoy ve Omar Colley ile kırmızı kart cezalısı olan Al Musrati, Alanya’da forma giyemeyecek. Kupa yarı final rövanşında sakatlık geçiren Ghezzal ile Rashica da zorlu deplasmanda görev yapamayacak. MR’ı çekilen Ghazzal’ın sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem belirlendiği açıklandı.

Haberin Devamı

Rashica’nın ise sol uyluk üst iç adalesinde yine gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu. Tedavilerine hemen başlanan Ghezzal ve Rashica’nın 23 Mayıs Perşembe günü Trabzonspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına yetişebilecekleri aktarıldı.

Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe, Alanyaspor deplasmanında ideal kadroda zorunlu değişikliğe gidecek. Siyah-beyazlı hocanın cezalı ve sakat isimlerin yokluğunda Joe Worrall, Oxlade Chamberlain, Jackson Muleka ve Cenk Tosun’a ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. Bu arada dün izin yapan Beşiktaş bugün gerçekleştireceği antrenmanla Alanyaspor mesaisine devam edecek.