Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic'e dev piyango!

Beşiktaş'ta Ante Rebic'e dev piyango!

16.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş döneminde 7 maçta 180 dakika süre alabilen Hırvat futbolcu vatandaşları Hari Vukas ve Toni Modric’in teknik ekibe katılmalarıyla birlikte beyaz bir sayfa açtı. Büyük moral bulan Ante Rebic forma için yeniden umutlandı.

Beşiktaşta Ante Rebice dev piyango

Beşiktaş’ın sezon başında Milan’dan kadrosuna kattığı Ante Rebic geride kalan dönemde beklentilere yanıt veremedi. Siyah-beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusu 7 resmi maçta 180 dakika forma giyerken gol ve asist katkısı yapamadı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de Kayserispor, Adana Demirspor, Konyaspor ve İstanbulspor’la oynanan maçlarda şans bulamayan Ante Rebic, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Club Brugge ve Lugano ile yapılan karşılaşmalarda da süre alamadı.

Şenol Güneş’le yıldızı barışmayan Rebic, Burak Yılmaz’ın teknik sorumlu koltuğuna oturmasıyla forma için yeniden umutlandı. Hırvat teknik adamlar Hari Vukas’ın yardımcı antrenörlük, Toni Modric’in performans antrenörlüğü görevlerine getirilmesi ise Rebic’in yüzünü güldürdü. Teknik heyette yaşanan bu sürpriz değişiklik Hırvat yıldıza büyük moral oldu.

Ante Rebic’in yakından tanıdığı vatandaşları ile beyaz bir sayfa açmaya hazırlandığı aktarıldı. Hari Vukas ve Toni Modric’in göreve getirilmelerinden büyük mutluluk duyan deneyimli oyuncunun önümüzdeki dönemde forma şansı bulmaya başlaması ve performansını artırması bekleniyor.

Haberin Devamı

Rebic, Beşiktaş’ta yıllık net 2,5 milyon euro kazanıyor. Tecrübeli oyuncuya ayrıca maç başına süreye bağlı olarak 10 bin euro ödeniyor. Siyah-beyazlı kulüp bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Hırvat oyuncuya ayrıca 280 bin euro imza parası vermişti.

GEDSON'UN HEDEFİ G.SARAY MAÇI

Kartal’ın orta sahadaki enerji merkezi Gedson Fernandes, Galatasaray derbisiyle sahalara dönüş yapmaya hazırlanıyor. Ümraniye’de saha çalışmalarına önceki gün başlayan Portekizli futbolcu dev maçta mutlaka oynamak istiyor.

Ayak bileğindeki sakatlığı büyük ölçüde düzelen Gedson derbide forma giymek için her türlü fedakarlığı yapacak. Bir süre daha bireysel program dahilinde çalışacak olan yetenekli futbolcunun hafta ortasından itibaren takıma katılması bekleniyor.

Gedson Fernandes takımla birlikte yapacağı çalışmalarda herhangi bir sorun yaşamazsa Galatasaray’a karşı takımdaki yerini alabilecek. Sakatlığı yüzünden Kayserispor, Adana Demirspor, Konyaspor ve İstanbulspor ve Lugano maçlarını kaçıran Gedson en son Club Brugge’le 21 Eylül’de Belçika’da oynanan karşılaşmada görev yapmıştı.

Yazarlar