Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı

Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı

08.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda bekleneni veremedi. Beşiktaş'ın veda kararı aldığı tecrübeli oyuncunun muhtemel yeni adresi belli oldu.

Beşiktaşta Ante Rebice veda kararı Yeni adresi şaşırttı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Siyah-beyazlılarda idarecilerin gelecek sezon kesin olarak kadroda düşünmediği Ante Rebic'le yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a sezon sonunda veda etmesi beklenen Hırvat yıldızla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Ante Rebic'in muhtemel yeni adresi netlik kazandı.

Milan'dan büyük umutlarla transfer edilen Antre Rebic ile yolların kesin olarak ayrılacağı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Ante Rebic'in menajerini İstanbul'a davet etti. Siyah-beyazlıların, Hırvat yıldızın menajerine "kulüp bul" talimatı verdiği belirtildi.

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ante Rebic'e ülkesinden talipler olduğu kaydedildi. Başarılı futbolcunun kariyerine Hırvatistan'da devam edebileceği vurgulandı.

30 yaşındaki sol kanat Beşiktaş'ta 23 maça çıktı ve 691 dakika sahada kaldı. Ante Rebic bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Hırvat oyuncu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

Haberin Devamı

Ante Rebic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hırvat kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro.

NK Vinjani altyapısında futbola başlayan Ante Rebic daha sonra NK Imotski, RNK Split, Fiorentina, Leipzig, Hellas Verona, Eintracht Frankfurt ve Milan'da oynadı. 30 yaşındaki futbolcu, Hırvatistan Milli Takımı'nda 42 mücadelede şans buldu ve 3 kez rakip fileleri havalandırdı.