Beşiktaş Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

Beşiktaş'ta ayrılık! Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

10.04.2023 - 14:46 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Gazeteci Serdar Sarıdağ, siyah-beyazlıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılığı açıklarken "Şenol güneş özel görüştü ama oyuncu kalmayı istemedi." dedi.

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'taki ayrılık gelişmesini de canlı yayında duyurdu. Sarıdağ, "Şenol Güneş oyuncuyla özel görüştü ama Beşiktaş'ta kalmayı istemedi." ifadelerini kullandı.

Serdar Sarıdağ'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"SEZONA ŞENOL GÜNEŞ İLE BAŞLANSAYDI ÇOK FARKLI OLURDU"

"Giresunspor'un kalecisi 1-0'dan sonra oyunu hızlı başlatmaya çalıştı. Takım arkadaşları kızdı. Giresunspor 2-0 yapsaydı Beşiktaş'ın işi çok zor olurdu ama Beşiktaş'ta öyle oyuncular var ki bireysel becerilerine fazla dayanamıyorsunuz. Çok önemli bir 3 puan. Bu istikrarın devam etmesi gerekiyor. Şampiyonluk yarışında geride kalmış gibi durumda kalsa da bugün rakipleri Beşiktaş'ı daha dikkatli takip ediyor. Sezona Şenol Güneş ile başlanılsaydı çok farklı şeyler konuşabilirdik. Şenol hocanın doğru bir yolda olduğunu söyleyebiliriz."

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

REDMOND İDDİASI: FENERBAHÇE VE GALATASARAY

"Şenol hoca ilk geldiğinde biraz sert giriş yaptı. Önder Karaveli'yi Valerien Ismael'i yiyenler 'Bu nasıl bir tarz' dediler. Redmond'un menajerleri masaya Fenerbahçe ve Galatasaray'ı oturtacaktır. Beşiktaş masada tek kalmayacaktır. Beşiktaş bütçesini belirler aşıyorsa da zorlamasına gerek yok. Bu kadar maddi krizin içerisinde Beşiktaş'ın taraftar baskısıyla oyuncularının rakiplerine gitme tuzaklarına kanmayacağını düşünüyorum. Oyuncu Premier Lig'den teklif alırsa gider. Redmond'un önceliği Premier Lig..."

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

DELE ALLI'YE 'HAYALET' BENZETMESİ

"Ghost (Hayalet) filmini izleyenler bilir. Ana karakter ölmüş ama haberi yok. Dele Alli de futbolu kafa bitirmiş ama haberi yok. Kendisini hala Premier Lig oyuncusu olarak görüyor. Bunun farkında değil. Biri Dele Alli'yi alıp psikoloğa götürsün. Tıpkı Hayalet filmindeki Patrick Swayze gibi..."

"ROSIER, BEŞİKTAŞ'IN ŞARTLARINI KABUL EDERSE KALIR"

"Rosier, Beşiktaş'ın şartlarını ve değerlerini kabul ederse döner. Kabul ederse Redmond ve Masuaku gibi yükselişe geçer. Kabul etmezse de iyi bir bonservis getirisiyle takımdan ayrılabilir. Dünyaya bakış açısında bir sıkıntı var. Taraftarlar Rosier'in maçlarda gördüğü sarı ve kırmızı kartlardan sıkıldı artık. Şenol Güneş yetenekli futbolcuyu sever. Rosier'in de Şenol Güneş gibi bir şansı var. Böyle bir futbol okulunu hiçbir yerde bulamazsın. Şakası yok Beşiktaş'ın oynadığı futbolu herkes gördü. Burada işler yolunda giderse Rosier, Beşiktaş'tan ayrılma fikrinden vazgeçebilir. Onur Bulut'u kesebilir. Rosier'in bunu düşünmesi gerekiyor. Rosier seneye Beşiktaş'ta kalırsa Onur'u keser."

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

"AMIR İÇİN BEKLEMEKTE FAYDA VAR"

"Amir geçmişi iyi bir oyuncu. Geçiş dönemi yaşadı yeni bir takıma geldi. Beklemekte fayda var. Şenol Güneş'in çok istediği bir oyuncuydu. Tam olarak göremedik ve bu takımın eksiklikleri var. Öyle bir kurgunun içerisinde yer alacak. Hoca, Mario Gomez ve Sosa dönemindeki Beşiktaş'ı hayata geçirmeye çalışıyor. Bu çalışamalar şimdiden başladı."

"BEŞİKTAŞ, DELE ALLI İLE YOLLARINI AYIRDI"

"Beşiktaş, Dele Alli ile yollarını ayırdı. Tedavi için değil. Tedaviye giden adam evini neden boşaltır? Buradaki defteri kapadı Dele Alli... Şenol Güneş yeni bir sayfa açmak adına Dele Alli ile görüştü ama oyuncu kabul etmedi. Buradaki doktorların tespiti 3 hafta İngiltere'de nasıl 10 hafta olabiliyor? Burada Dele Alli markası da çok önemli. Beşiktaş, Dele Alli ile yollarını ayırdı mı daha kulağa hoş geliyor yoksa sakatlığı sebebiyle sezonu kapattığı mı?"

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

"ABOUBAKAR'IN POZİSYONUNUN BAŞKA AÇISI YOK! BU UTANÇ"

"Ben inanamıyorum artık. İnsansız hava araçları yapılıyor artık ülkede ama Aboubakar'ın pozisyonu için farklı bir açı yok. Koca Türkiye'de elde bir açının daha olmaması Türk spor basınının utancıdır. Nasıl bir şeydir bu? Eldeki görüntülerden kırmızı kart diyebileceğimiz bir görüntü yok. Eğer onun vurma olduğunu tespit eden biri varsa ne yiyor da gözlerine iyi geliyor? Aboubakar iyi niyetlidir diyemeyiz fakat Giresun maçını Aboubakar'ın bu pozisyon üzerinden okunmasına ben Beşiktaş başkanı olsam müsade etmem. Beşiktaş maçı 3-1 kazandı. Kartlarda da 3-1 mağlup. Böyle bir şey yok. Aboubakar, Peres ve Sainz çift sarıdan kırmızı olmalıydı. Futbolculara tekme atılmasına müsade edersen oyuncular kendi infazını yapar sahada. Türkiye'de en çok tekme yiyen futbolcu Gedson Fernandes... Sezonu sakatlanmadan tamamlarsa büyük bir mucize. Aboubakar da burada kendi cezasını kesmeye çalıştı. Eldeki görüntülerden sarı kart ama farklı açıdan görürsek kırmızı kart diyebiliriz. Maçı bu pozisyonun üzerinden okumak iyi niyetli değil."

Haberin Devamı

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

"TEKNİK HEYET VE YÖNETİMİN ABOUBAKAR'I UYARMASI GEREKİR"

"Aboubakar çok hırslı. Bir takım için çok önemli. Her ne kadar haklı olsan da bir hareketinle haksız duruma düşebilirsin. Fenerbahçe maçında yaptıklarından sonra özür diledi. Beşiktaş teknik heyeti ve yönetiminin de bu konuda Aboubakar'ı uyarması gerekir. Aboubakar'ın üzerine oynarlar. Bundan sona onu kızdırmak için uğraşacaklar. Bu böyle."

"CENK TOSUN, TRABZONSPOR MAÇINDA ZOR"

"Cenk Tosun'un MR sonucu akşam açıklanacak. Belki birkaç hafta belki 1 ay oynayamama durumu olabilir. Trabzonspor deplasmanında oynaması çok zor."

Beşiktaşta ayrılık Canlı yayında açıkladı: Şenol Güneş görüştü ama oyuncu istemedi

Yazarlar