BeşiktaşBeşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi başladı!

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi başladı!

21.03.2024 - 18:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar başladı.

Beşiktaşta Başakşehir maçı mesaisi başladı

Beşiktaş, Süper Lig’in 31'inci haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı

İkinci başkan Hüseyin Yücel, Asbaşkan Mete Vardar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın da izlediği idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Fernando Santos’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Başakşehir maçının hazırlıklarına yarın saat 16.00’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

KEŞFETYENİ
Verdiği kilolarla dikkat çekiyor! Zara sır diyetini açıkladı
Verdiği kilolarla dikkat çekiyor! Zara sır diyetini açıkladı

Cadde | 23.06.2025 - 07:40

Son dönemde verdiği kilolarla magazin gündeminde adından söz ettiren Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, fit görünüme kavuşmasının sırrını verdi.

Yazarlar