Beşiktaş Beşiktaş'ta bir veda daha! Kiralık olarak ayrılma ihtimali

Beşiktaş'ta bir veda daha! Kiralık olarak ayrılma ihtimali

26.07.2022 - 14:17 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları İspanya'da devam ediyor. Siyah-beyazlılarda gelecek sezon kadrosunun şekillenmeye başladığı dönemde Rıdvan Yılmaz'ın ardından bir genç oyuncuyla daha vedalaşılabileceği öğrenildi. Beşiktaş'ın genç futbolcunun ayrılığı konusundaki kararı henüz netlik kazanmadı.

Beşiktaşta bir veda daha Kiralık olarak ayrılma ihtimali

Beşiktaş'ta kurmayların transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda Rıdvan Yılmaz'ın ardından bir genç oyuncuyla daha vedalaşılabileceği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

6 TRANSFER YAPILDI

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda Ceyhun Kazancı ve Emre Kocadağ'ın yürüttüğü transfer çalışmalarında şu ana kadar takıma 6 takviye yapıldı. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes'in bonservisini Benfica'dan aldı. Standard Liege'den Jackson Muleka ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan, 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Süper Lig devi bonservisini elinde bulunduran Romain Saiss ve Cenk Tosun'la anlaşma sağladı. Burnley'den Wout Weghorst sezon sonuna kadar kiralandı.

Beşiktaşta bir veda daha Kiralık olarak ayrılma ihtimali

RIDVAN VEDA ETTİ

Beşiktaş'ta altyapıdan yetişen Rıdvan Yılmaz, sözleşmesinin son senesinde Rangers'ın yolunu tuttu. 21 yaşındaki sol bek İskoçya ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın satışı sonrası kasasına 4 milyon euro bonservis geliri koydu. Milli futbolcunun sözleşmesinde 2 milyon 250 bin euroluk başarı bonusunun yanı sıra, sonraki satışından yüzde 20 pay maddesinin olduğu KAP'a bildirildi.

Haberin Devamı

BİR AYRILIK DAHA KAPIDA

Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığının ardından sol beke takviye yapma kararı alan Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarda genç orta saha Kartal Kayra Yılmaz'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak takımdan ayrılabileceği öğrenildi. 21 yaşındaki orta sahanın ayrılması halinde sözleşmesinde oynama garantisi ekleneceği kaydedildi.

Beşiktaşta bir veda daha Kiralık olarak ayrılma ihtimali

KARAR VERİLMEDİ

Beşiktaş'ta Kartal Kayra Yılmaz konusundaki son kararı Valerien Ismael ve teknik heyetin vereceği öğrenildi. 21 yaşındaki oyuncu Avusturya ve İspanya kampında kadroya dahil edildi.

KİRALIK GEÇİRDİ

Kartal Kayra Yılmaz, son 1.5 yılını kiralık olarak Ümraniyespor'da geçirdi. Genç orta saha, Ümraniyespor'un geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Kartal Kayra Yılmaz'a Süper Lig ve 1. Lig'den takımların talip olduğu öğrenildi.

Beşiktaşta bir veda daha Kiralık olarak ayrılma ihtimali

ISMAEL SON DAKİKALARDA OYNATTI

Kartal Kayra Yılmaz sezon öncesi hazırlık kampında 2 maçta forma şansı buldu. 21 yaşındaki orta saha, Werder Bremen maçının 84'üncü dakikasında oyuna dahil oldu. Genç futbolcu, Wolverhampton müsabakasında da 79'uncu dakikadan itibaren süre aldı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Beşiktaş altyapısından yetişen Kartal Kayra Yılmaz'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 21 yaşındaki orta saha ile siyah-beyazlı kurmaylar arasında kısa süre içerisinde yeni sözleşme konusunda görüşmelerin başlayabileceği aktarıldı. Kartal Kayra Yılmaz'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar