Beşiktaş Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu! Geri sayım başladı

Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu! Geri sayım başladı

25.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlılar ön libero ve stoper transferi için geri sayıma geçti. Nemanja Matic, Jamaal Lascelles, Oliver Torres, Jorginho ve Domingos Duarte için masada olan yönetim bu oyunculardan ikisini kısa süre içinde İstanbul’a getirecek.

Beşiktaşta dev transfer operasyonu Geri sayım başladı

Pendikspor’a 4-0 mağlup olduktan sonra sahasında Adana Demirspor’la golsüz berabere kalan Beşiktaş’ta transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlılar en geç bir hafta içinde ön libero ve stoper transferlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Kartal’da Sırp orta saha Nemanja Matic (Rennes), İngiliz stoper Jamaal Lascelles (Newcastle United), İspanyol orta saha Oliver Torres (Sevilla) ve İtalyan pasaportlu ön libero Jorginho (Arsenal) ile artık nihai pazarlıklar yapılıyor.

Getafe’de forma giyen Portekizli stoper Domingos Duarte de son olarak listeye dahil edildi. 28 yaşındaki Duarte’nin Teknik Direktör Fernando Santos’un istediği isimlerden biri olduğu öğrenildi.

Ön libero ve stoper transferine odaklanan siyah-beyazlılar bu beş oyuncudan ikisini en kısa süre içinde kadroya dahil etmeyi planlıyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel dün çeşitli transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Fransa’ya gitti. Yücel’in Rennes kulübü ile Nemanja Matic için masaya oturacağı ifade edildi. Matic’in Fransız ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlılar bonservis ödemeden Matic transferini bitirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Sırp futbolcunun menajeri Vlado Lemic önceki gün İstanbul’da Başkan Hasan Arat’la bir araya gelmişti. Yapılan görüşmede taraflar 1,5 yıllık sözleşme için prensipte anlaşma sağlamıştı.

SALİH UÇAN SEFERBERLİĞİ

Kartal’ın deneyimli orta sahası Salih Uçan bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlığı yüzünden Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarında görev yapamayan Salih’in pazar günü Sivasspor’la oynanacak karşılaşmayı yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Başarılı futbolcunun durumu cumartesi günü netlik kazanacak. Teknik Direktör Fernando Santos yüzde 100 hazır duruma gelmesi halinde Salih’i Sivas’a götürecek.

COLLEY VE AMARTEY, SİVAS'TA KADRODA

Gambiya kaptanı Omar Colley ve Gana forması giyen Daniel Amartey için Fildişi Sahili’nde düzenlenen Afrika Uluslar Kupası sona erdi.

Beşiktaş’ın deneyimli savunma oyuncuları milli takımlarının kupadan elenmesi nedeniyle 1-2 gün içinde İstanbul’a dönüş yapacak. Colley ve Amartey, Sivasspor’la pazar günü deplasmanda oynanacak maçın kadrosunda yer alacak. Teknik Direktör Fernando Santos’un iki oyuncuya da ilk 11’de forma vermeyi planladığı, Bakhtiyor’u ise büyük ihtimalle sol bekte görevlendireceği aktarıldı.