Beşiktaş Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz gelişmesi! Vakit tamam...

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz gelişmesi! Vakit tamam...

11.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı yönetimin yıllık 7 milyon lira ücret ve maç başı 100 bin liralık teklifini artırmadığı ortaya çıktı. Yıllık 15 milyon lira isteyen başarılı oyuncunun da bazı İspanyol kulüpleriyle temas halinde olduğu ve ayrılık için artık sezon sonunu beklediği aktarıldı

Sezon bitmeden iç transfer görüşmelerini tamamlamak istediği için Dorukhan Toköz ile uzun süredir anlaşma zemini arayan Beşiktaş Yönetimi, başarılı oyuncuya son yaptığı teklifi artırmama konusunda kararlı görünüyor.

Haberin Devamı

Artık 'gitti' gözüyle bakılıyor

Dorukhan’a daha önce 7 milyon lira garanti ücretin yanı sıra maç başına 100 bin lira teklif eden siyah-beyazlılar, 15 milyon lira garanti parada ısrar edilmesi nedeniyle, milli futbolcuya artık ‘gitti’ gözüyle bakıyor. Genç futbolcunun yeni sözleşmeye imza atmaması nedeniyle bu bölgeye önümüzdeki sezon için oyuncu bakan Beşiktaş Yönetimi, göreve geldiği günden beri ücret politikasında hiçbir geri adım atmadı.

Necip bile indirim yapmışken...

Bu politika doğrultusunda, hem yaz hem de kış transfer döneminde birçok isimle adı anılmasına rağmen, bu oyuncuları transfer etmeyen siyah-beyazlı yönetimdeki bazı isimlerin, “Necip Uysal takımın jokeri. Her yerde büyük fedakarlıklarla oynuyor. Necip’in maaşında yüzde 50 indirim yaptığı yerde biz herkese yüksek rakamlar ödeyemeyiz” diye konuştukları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yerine Kartal Kayra Yılmaz

İspanya’daki bazı kulüplerle temas halinde olduğu için Dorukhan’dan umudunu büyük ölçüde yitiren Beşiktaş Yönetimi, verilen sürenin de dolması nedeniyle alternatif planlara yöneldi. Buna göre Ümraniyespor’da kiralık oynayan Kartal Kayra Yılmaz’ın şimdiden Dorukhan’ın yerine düşünüldüğü aktarıldı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve yönetimin, sezon sonunda takıma dönecek olan Kartal Kayra’dan çok umutlu oldukları vurgulandı.

Hazırlık sürüyor

asında Medipol Başakşehir ile yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Siyah-beyazlı futbolcuların, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşen idmana istasyon koşularıyla başlarken daha sonra çeşitli pas çalışmaları yaptığı aktarıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın yarı sahada oynanan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla tamamlandığı belirtildi.
Kartal bugün saat 17.00’de gerçekleştireceği son antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Töre 3. kez sakatlandı

Kartal’da Gökhan Töre’nin sağ alt baldırında gerilme belirlendi. Pazartesi günü gerçekleşen antrenmanda bacağında ağrı hisseden tecrübeli oyuncunun MR görüntülemesinde soleus adalesinde birinci derece gerilme tespit edildiği duyuruldu. Tedavisine başlanan Gökhan Töre bu sezon 3. kez sakatlandı. Deneyimli futbolcu daha önce sakatlığı yüzünden Süper Lig’de 12 maçta forma giyememişti. Gökhan’ın Başakşehir’le üst üste oynanacak lig ve kupa maçlarında görev yapamayacağı belirtildi.

Haberin Devamı