Beşiktaş Beşiktaş'ta favori Pinheiro! Prensipte anlaşıldı

Beşiktaş'ta favori Pinheiro! Prensipte anlaşıldı

15.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi’nin, Bruno Pinheiro’yu göreve getirmenin planlarını yaptığı belirlendi. Estoril ile ayrılık görüşmelerini sürdüren Portekizli teknik adamla prensip anlaşmasına varıldığı ifade edildi

Beşiktaşta favori Pinheiro Prensipte anlaşıldı

SERDAR SARIDAĞ

Sergen Yalçın’la vedalaştıktan sonra Önder Karaveli yönetiminde çıktığı Yukatel Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes alan Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışı devam ediyor.
Siyah-beyazlı yönetim kurulu önceki gün Ahmet Nur Çebi başkanlığında gerçekleştirdiği 5 saat süren toplantıda yerli veya yabancı bir isim üzerinde fikir birliğine varamayınca, Önder Karaveli ile yola devam etme kararı almıştı. Başkan Çebi ve yöneticiler toplantıda birçok teknik adam üzerinde görüş alışverişinde bulunurken, bu aşamada Beşiktaş’ta görev almaya en yakın ismin Portekizli çalıştırıcı Bruno Pinheiro olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı



 Portekiz ligi ekiplerinden Estoril’in başında bulunan 45 yaşındaki Pinheiro ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Beşiktaş’ta görev almak isteyen Pinheiro’nun Estoril ile ayrılık için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetimin, geçen yıl 1. lige taşıdığı Estoril’le bu sezon da başarıyı yakalayan deneyimli teknik adama çok inandığı ve uzun süredir takip ettiği vurgulandı.Pinheiro’nun Estoril ile birkaç gün içinde yollarını ayırması halinde Beşiktaş’la sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
Beşiktaş Yönetimi’nin, Önder Karaveli’yi Bruno Pinheiro’nun ekibine dahil etmek istediği de belirlendi. Siyah-beyazlı futbolcuların Karaveli’den çok memnun oldukları ve UEFA pro-lisansı bulunan deneyimli teknik adamın, Pinheiro’nun ekibinde yer almasının planlandığı aktarıldı.

Haberin Devamı