Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim

Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim

13.04.2024 - 22:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak isim belli oldu.

Beşiktaşta Fernando Santosla yollar resmen ayrıldı İşte takımın başındaki yeni isim

Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Beşiktaş, Serdar Topraktepe'nin sezon sonuna kadar takımın başında görev alacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

"Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacaktır."

5 MAÇTIR KAZANAMIYORDU
Beşiktaş'ta Samsunspor beraberliği ile ligdeki galibiyet hasreti de 5 maça yükseldi. Beşiktaş, ligde 5 maçtır kazanamıyor. Siyah-beyazlılar bu süreçte 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Beşiktaşta Fernando Santosla yollar resmen ayrıldı İşte takımın başındaki yeni isim

SANTOS'A İSTİFA TEPKİSİ
Beşiktaş'ta taraftarlar teknik direktör Fernando Santos'u istifaya davet etti. Mücadele öncesinde Portekizli teknik adam, taraftarlar tarafından ıslıklandı.

SERGEN YALÇIN SESLERİ
Maçın son bölümünde siyah-beyazlı taraftarların Sergen Yalçın lehine tezahürat yaptığı görüldü.

Haberin Devamı

SANTOS: HERKES ÇOK ÜZGÜN
Mücadele sonrası konuşan Fernando Santos: "İlk yarıdaki oyundan memnunum. İkinci yarıya da iyi başladık ama geri çekildik. Bunu engellemek için Chamberlain'i oyuna aldım. Tam o zamanlarda golü yedik. Kazanmak istiyorduk. Olmadı. Üzgünüz. Herkes çok üzgün." ifadelerini kullandı.

"Şu anda durum zor. Son 3 maçı düşünürsek, son 3 maçta kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama olmadı. Bazen futbolda bunlar oluyor."

TEZAHÜRATLARA CEVAP VERDİ: İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM
"Türkçe bilmediğim için tezahüratların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ancak sonuçlar böyle gidince bunlar doğal. Geçen hafta net açıklamıştım proje anlamında gelme nedenimi. Yaptığım işe güveniyorum. Neler yaptığımı biliyorum. O yüzden herhangi bir istifa düşüncem yok. Ben buraya çalışmaya geldim, işimi yaptığımı düşünüyorum"

NECİP UYSAL: "BU BİZE YAKIŞMIYOR"
Maçtan sonra konuşan Necip Uysal şunları söyledi: "Çok üzgünüz! Bize bu skorlar yakışmıyor. İlk yarı oynadığımız oyun gibi olmamız gerekiyor. İkinci yarı bize yakışmayan bir mücadele verdik. Bu sezon bizim için işler çok kötü gidiyor. Taraftarımızdan özür diliyoruz."

MERT GÜNOK: ELİMİZDE BİR KUPA VAR
Kaleci Mert Günok ise şunları söyledi: "İlk yarı iyi bir oyun vardı. Haftalardır yapamadığımız iyi oyununu ilk yarıda gösterdik ama ikinci yarı geri çekildik. Kötü bir pozisyonda golü yiyince biraz doğaçlamaya döndü. Bizim bunu yapmamamız lazım. Taraftarımız hala stadı dolduruyor ama biz sezon başından beri iyi gitmiyoruz. Elimizde bir kupa var. Herkes ona sarılmış durumda. Taraftarımızı üzmeye devam ediyoruz, üzgünüz."